Αν έχεις κλείσει γάμο… μήπως να τον ακυρώσεις;: Αυτή είναι η χειρότερη ημερομηνία για να παντρευτείς το 2023

Advertisement

Αν απολαμβάνετε την καθοδήγηση που παρέχουν οι πλανήτες και τα άστρα, τότε σίγουρα θελετε να δείτε ποιός μήνας ενδείκνυται για το ζώδιο σας.

Σε περίπτωση που σκέφτεστε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να κάνετε το επόμενο βήμα, ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε ποια ημερομηνία γάμου πρέπει να αποφύγετε. Σύμφωνα με τα άστρα αυτή η ημέρα αργεί ακόμη, οπότε έχετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε το πότε θα παντρευτείτε και να την αποφύγετε.

Advertisement

Ποια είναι η χειρότερη ημερομηνία για γάμο το 2023 για κάθε ζώδιο

Χάρη σε μια ατυχή σειρά κοσμικών γεγονότων, η 9η Αυγούστου είναι η χειρότερη ημέρα για να παντρευτείτε φέτος, από αστρολογικής άποψης. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα εκείνη την ημέρα θα είναι η ανάδρομη Αφροδίτη.

Στην αστρολογία, η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που είναι υπεύθυνος για όλα τα ερωτικά και τις σχέσεις, επομένως είναι πάντα καλή ιδέα να αξιολογείτε την κατάστασή της πριν λάβετε μια μεγάλη απόφαση που αφορά στις σχέσεις σας.

Με την Αφροδίτη ανάδρομη από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο του Λέοντα, όλο αυτό το χρονικό πλαίσιο δεν θα είναι και το καλύτερο για να δεσμευτείτε, καθώς πρόκειται για μια περίοδο αναθεωρήσεων και σκέψεων.

Advertisement

Τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν απότομα στις 9 Αυγούστου, όταν η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται σε τετράγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου, προκαλώντας ανατροπές στις σχέσεις. Ως αποτέλεσμα αυτή θα είναι η χειρότερη ημέρα για να παντρευτεί κάποιος το 2023, αφού θα υπάρξουν απροσδόκητες αλλαγές τόσο στις σχέσεις όσο και τις συνεργασίες.

Όταν η Αφροδίτη είναι ανάδρομη, όλοι καλούμαστε να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας και πού αυτές οδηγούν. Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας της επικρατεί αβεβαιότητα και αμφιβολία, γι’ αυτό και το χρονικό πλαίσιο από τις 22 Ιουλίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου, δεν είναι και το καταλληλότερο για πολύ σοβαρές δεσμεύσεις.

Καθώς η Αφροδίτη συναντιέται με τον Ουρανό – τον πλανήτη της ανυπακοής – στις 9 Αυγούστου, τα θεμέλια των σχέσεων επηρεάζονται.

Advertisement

Για μερικούς αυτό μπορεί να σημαίνει ανανέωση, αφύπνιση και θετική αναθεώρηση της σχέσης τους. Για άλλους, θα μπορούσε να γίνει αρκετά άβολο και να θέσει σε μεγάλες δοκιμασίες τις ρομαντικές σχέσεις τους.

Όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα ή έχουν πλανήτες που τους επηρεάζουν σε αυτό το ζώδιο, τότε σίγουρα θα παρατηρήσουν αναστάτωση και συγκρούσεις εκείνη την περίοδο. Το ίδιο και όσοι ανήκουν στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς προβλέπονται ανατροπές στις σχέσεις.

Ευτυχώς η 9η Αυγούστου είναι αρκετά μακριά, οπότε αν σχεδιάζατε να στείλετε προσκλήσεις τότε, προλαβαίνετε ακόμη να επανεξατάσετε την επιλογή σας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: