Η Σακίρα έβγαλε κι άλλο τραγούδι με νέες σπόντες στον Πικέ -«Τώρα θέλεις να γυρίσεις πίσω»

Advertisement

Οι θαυμαστές τους περίμεναν αυτή τη συνεργασία εδώ και χρόνια, και όπως φαίνεται η ώρα έφτασε: Η Σακίρα και η Karol G ένωσαν τις φωνές τους και κυκλοφόρησαν το τραγούδι «TOG».

Η Σακίρα συνεχίζει τις μελωδικές της σπόντες στον Ζεράρ Πικέ, καθώς το νέο τραγούδι της αφορά και πάλι τον χωρισμό και την απιστία.

Advertisement

Το τραγούδι προέρχεται από το νέο άλμπουμ της Karol, Mañana Será Bonito, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα.

Οι δύο τραγουδίστριες, μέσα από τους στίχους τους, μιλούν για έναν άνδρα που της αδίκησε, με την Σακίρα να αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε κάποιον που απομακρύνθηκε. Οι θαυμαστές της Κολομβιανής σταρ ακούγοντάς το σκέφτηκαν τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ.

Η Σακίρα, άλλωστε, έχει δείξει να μην φοβάται να μοιραστεί τις σκέψεις της μέσω στίχων, καθώς το προηγούμενο τραγούδι της έγινε viral χάρη στις δηλητηριώδεις ατάκες για τον Ζέραρ Πικέ.

Advertisement

Η τραγουδίστρια λέει στους στίχους: «δεν είσαι πλέον ευπρόσδεκτος», «το να σε βλέπω με νέα σύντροφο με έχει πληγώσει», «όσα ζήσαμε τα ξέχασα και αυτό είναι που σε προσβάλλει. Και η ζωή έγινε καλύτερη πλέον», ενώ σε άλλο σημείο τραγουδά: «Τώρα θέλεις να γυρίσεις πίσω, το βλέπω ναι».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: