Οικογενειακό δράμα ανήμερα Καθαρά Δευτέρα: Μητέρα ζούσε 3 μέρες με το νεκρό παιδί της στο σπίτι, σοκ στο Βόλο

Οικογενειακό δράμα ανήμερα Καθαρά Δευτέρα: Μητέρα ζούσε 3 μέρες με το νεκρό παιδί της στο σπίτι, σοκ στο Βόλο
Advertisement

Ασύλληπτη τραγωδία συνέβη στον Βόλο με ηλικιωμένη που επί τρεις ημέρες έβλεπε τον νεκρό γιο της στο κρεβάτι, ανήμπορη να αντιδράσει.

Συγκίνηση και ερωτήματα προκαλεί η οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε σε σπίτι του Βόλου. Με μια μάνα να καλεί σε βοήθεια αλλά να μην καταφέρνει να επικοινωνήσει για μέρες με κανέναν.

Advertisement

Επί τρία 24ωρα, ο γιος της, ήταν νεκρός στο κρεβάτι που είχε πέσει για ύπνο, σκεπασμένος με μία κουβέρτα. Είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στον ύπνο του, από παθολογικά αίτια όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία.

Μάνα και γιος ζούσαν στο ίδιο σπίτι στον Βόλο. Περισσότερο, για να προσέχει την ηλικιωμένη ο 57χρονος. Η ανήμπορη γριούλα είχε οπτική επαφή με το δωμάτιο του παιδιού της, αλλά δεν μπορούσε να σηκωθεί για να πλησιάσει.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επιχείρησε να τηλεφωνήσει σε στενά συγγενικά και φιλικά πρόσωπα της οικογένειας, αλλά δεν κατάφερε να έρθει σε επαφή με κανέναν.

Advertisement

Το οικογενειακό δράμα ήρθε στο φως σήμερα το μεσημέρι, ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας στον Βόλο και ειδικότερα στη συνοικία του Αγίου Βασιλείου.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν γνωστός στον Βόλο, καθώς για χρόνια διατηρούσε εστιατόριο. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: