Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Σπύρο Μπιμπίλα: Είπε με λίγες λέξεις αυτά που σκεφτόμαστε για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Advertisement

To “ζεστό” θέμα της ελληνικής showbiz παραμένει ακόμα το περίφημο και πολυ-σχολιασμένο ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ σήμερα το είδαμε και στα καρναβάλια να τον μιμούνται.

Θέση πήρε σήμερα και ο Σπύρος Μπιμπίλας και είπε λίγα λόγια αλλά αρκετά για το συγκεκριμένο θέμα.

Advertisement

Τον χορό του μιμήθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας στο καρναβάλι της Ιεράπετρας, ακριβώς έξω από το δημαρχείο, ενώ ένας άλλος άνδρας, ντυμένος Δέσποινα Βανδή του τραγουδούσε.

@iamchaniotaki #foryou #tiktokgreece #fyp #tiktok #viral #vandi #bisbikis #ierapetra #carnival #poumpouras ♬ πρωτότυπος ήχος – Chaniotaki

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό Μας» βρέθηκε σήμερα ο Σπύρος Μπιμπίλας και μίλησε για όλους και για όλα. Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για τον αγώνα που δίνουν οι ηθοποιοί αλλά και τη συμμετοχή του στο J2US.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας απάντησε και για την viral εμφάνιση του Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή.

Advertisement

«Τον βλέπω συνέχεια στις διαδηλώσεις, μαζί μας είναι. Είναι δικαίωμα του Βασίλη Μπισμπίκη να κάνει ό,τι θέλει, άνθρωπος είναι. Όλοι δεχόμαστε κριτική. Και εγώ έχω δεχτεί πάρα πολύ bullying. Αλλά δεν με ενδιαφέρει. Για ό,τι κάνω. Αλλά δεν απαντάω πια» τόνισε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Τον Βασίλη τον βλέπω τακτικά, μένει ακριβώς πάνω από το Σωματείο. Είναι πολύ ενεργός και βοηθά πολύ και μπράβο του».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: