«Είχε κοπεί το καλώδιο ηλεκτροδότησης» -Ατύχημα και σε προηγούμενο δρομολόγιο, χθες το απόγευμα, λέει επιβάτης

Advertisement

Συγκλονιστικά είναι τα όσα δήλωσε ο Ιωάννης Μανωλόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι είχε κοπεί το καλώδιο ηλεκτροδότησης αρκετή ώρα πριν να συμβει το μοιραίο δυστύχημα στα Τέμπη.

Ο ίδιος ήταν επιβάτης στην αμαξοστοιχία 56 που έφυγε από την Αθήνα στις 15:22 με ώρα άφιξης 17:35 λέγοντας ότι δεν έφτασαν ποτέ με το τρένο.

Advertisement

«Συνέβη ένα ατύχημα στα Παλαιοφάρσαλα. Το είδα με τα μάτια μάτια μου. Είχε κοπεί το καλώδιο ηλεκτροδότησης και είχε πέσει πάνω στο τρένο και ακουμπούσε στη γη.

Μας είπαν να μην κατέβουμε γιατί υπήρχε κίνδυνος ηλεκτροπληξίας» αποκάλυψε ο κ. Μανωλόπουλος στην ΕΡΤ, περιγράφοντας ότι ανέμεναν στο σημείο τουλάχιστον δύο ώρες.

«Στα Παλαιοφάρσαλα ακούμε κάποιους θορύβους και μας ανακοινώνει ο προϊστάμενος της αμαξοστοιχίας ότι έχει κοπεί το καλώδιο ηλεκτροδότησης του ρεύματος και γι’ αυτό θα έπρεπε να παραμείνουμε μέσα» είπε και συμπλήρωσε, ότι «μετά τις 18:00 μας ενημέρωσαν ότι θα πάμε με λεωφορείο στον προορισμό μας».

Advertisement

Σύμφωνα με τον κ. Μανωλόπουλο ενδεχομένως αυτό το ατύχημα ήταν η αιτία της αλλαγής της γραμμής».

Και όπως τόνισε αισθάνθηκε ότι στην αμαξοστοιχία υπήρχε μόνο ένας υπάλληλος να διαχειριστεί την κατάσταση και κανένας από την εταιρεία δεν βρέθηκε στο σημείο για να τους διευκολύνουν να πάνε στον προορισμός τους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: