Τραγωδία στα Τέμπη-Τατιάνα Στεφανίδου: «Ένας 60χρονος που κουβάλαγε αποσκευές, με μία σύντομη εκπαίδευση έγινε σταθμάρχης»

Τραγωδία στα Τέμπη-Τατιάνα Στεφανίδου: «Ένας 60χρονος που κουβάλαγε αποσκευές, με μία σύντομη εκπαίδευση έγινε σταθμάρχης»
Advertisement

Με το σοκαριστικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη ασχολήθηκε η Τατιάνα Στεφανίδου στο T-Live, το μεσημέρι της Τετάρτης, παρουσιάζοντας αποκλειστικό υλικό.

Η παρουσιάστρια, στην έναρξη της εκπομπής, έκανε το δικό της σχόλιο για το τραγικό συμβάν.

Advertisement

«Φίλες και φίλοι, κοντά σας κι εμείς για να σας μεταδώσουμε όλες τις τελευταίες πληροφορίες και αποκαλυπτικό, αποκλειστικό ρεπορτάζ για τα αίτια της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη.

Σε λίγο θα σας αποκαλύψουμε πως ένας άνθρωπος 60 ετών, ο σταθμάρχης, ένας μετακλητός υπάλληλος που εργαζόταν 10 χρόνια στο Υπουργείο Παιδείας και κουβάλαγε βιβλία και πιο πριν δούλευε στον ΟΣΕ και κουβάλαγε αποσκευές… πώς ο άνθρωπος αυτός με μία εκπαίδευση σε αυτή την προχωρημένη ηλικία έγινε σταθμάρχης», ανέφερε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Σε λίγο θα δείτε τον άνθρωπο αυτό να έχει ανεβάσει post σύμφωνα με το οποίο έπιασε δουλειά πριν από λίγους μήνες. Επαναλαμβάνω. Ένας άνθρωπος που κουβάλαγε αποσκευές και που 10 χρόνια κουβαλούσε βιβλία στο Υπουργείο Παιδείας, με μία σύντομη εκπαίδευση 60 ετών άνθρωπος έγινε σταθμάρχης.

Advertisement

Καλή μας αρχή, λέει, ο άνθρωπος που στις άλλες φωτογραφίες είναι με τα εγγόνια του», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

«Και όχι δεν είναι ηλικιακός ρατσισμός αυτός αλλά κακά τα ψέματα όταν παίρνεις έναν άνθρωπο, τον εκπαιδεύεις σε αυτή την ώριμη ηλικία και τον κάνεις σταθμάρχη τώρα από το Υπουργείο Παιδείας στον ΟΣΕ, ίσως κάτι να πάει λάθος», σημείωσε σε υψηλούς τόνους η Τατιάνα Στεφανίδου.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: