«Σε περιμένω να γυρίσεις, να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα» -Συγκλονίζει η σύντροφος νεκρού του τρένου

«Σε περιμένω να γυρίσεις, να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα» -Συγκλονίζει η σύντροφος νεκρού του τρένου
Advertisement

Στο μοιραίο επιβατικό τρένο στα Τέμπη βρήκε τραγικό θάνατο και ο 28χρονοςς Νίκος Ναλμπάντης.

Ο 28χρονος Νίκος Ναλμπάντης, μηχανοδηγός στο επάγγελμα, ο οποίος επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία ως επιβάτης, άφησε την τελευταία του πνοή στο θανατηφόρο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 57 άτομα.

Advertisement

Ο Νίκος Ναλμπάντης, με καταγωγή από την Έδεσσα, ζούσε μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας του έκανε γνωστή η σύντροφος του μέσα από ανάρτηση της στα social media.

Η νεαρή κοπέλα με μια κοινή φωτογραφία αποχαιρέτησε τον επί χρόνια σύντροφο της, μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη, ενώ όπως χαρακτηριστικά έγραψε «Αχ ψυχή μου , σε περιμένω εδώ να γυρίσεις. Να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα. Είμαι εδώ και περιμένω..».

Κάτω από τη φωτογραφία του ζευγαριού φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν τον μηχανοδηγό, ο οποίος βρισκόταν στη μοιραία αμαξοστοιχίας το βράδυ της Τρίτης (28/02).

Advertisement

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον 28χρονο μηχανοδηγό Νίκο Ναλμπάντη εξέδωσε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος ΑΣ Ιωνικός Ιωνίας, ο οποίος για πολλά χρόνια εργάστηκε στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

« Η οικογένεια του συλλόγου μας θρηνεί τον χαμό ενός δικού της παιδιού..με μεγάλη λύπη και πόνο ενημερωθήκαμε για τον χαμό του Ναλμπάντη Νικόλαου ο οποίος δυστυχώς είναι ανάμεσα στα θύματα του μοιραίου συμβάντος των Τεμπών..ο Νικόλας αγωνίστηκε επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής του ποδοσφαιρικού τμήματος..ο θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει δύναμη στους οικείους του να ξεπεράσουν αυτήν την τραγωδία..» αναφέρει η ανακοίνωση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: