Τέμπη: Ξέσπασε νεαρός που έχασε πατέρα και αδελφό -«Ήταν 15 χρόνων, το καταλαβαίνετε; Έβγαλαν εισιτήρια θανάτου»

Advertisement

Δεν έχουν τέλος οι ιστορίες των θυμάτων και των αγνοουμένων από την τραγωδία στα Τέμπη, με τους συγγενείς να μην μπορούν να συγκρατήσουν την οργή τους για τις ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν τόσο άδικα.

Συγκλονιστικά είναι τα λόγια ενός πολίτη, ο αδελφός και ο πατέρας του οποίου ταξίδευαν με το μοιραίο τρένο.

Advertisement

Μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες, ο νεαρός ξεσπά, ζητώντας απαντήσεις. Όπως είπε, έχει προσπαθήσει επανειλημμένα να επικοινωνήσει με την εταιρεία σιδηροδρόμων προκειμένου να μάθει κάποιο νέο για τους δικούς του ανθρώπους, τους οποίους πλέον θεωρεί νεκρούς, όμως η απάντηση είναι πάντα η ίδια.

«»Άμα χρειαστεί να κάνετε κάτι θα σας πάρουμε τηλέφωνο πίσω, κύριε». Τέσσερις φορές καταγράψανε το όνομά μου και κανείς δεν έχει πάρει ακόμη τηλέφωνο πίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός, και πρόσθεσε:

«Προφανώς οι δικοί μου άνθρωποι είναι και οι δύο νεκροί αυτήν τη στιγμή. Έχω χάσει τον αδελφό μου, έχω χάσει τον πατέρα μου. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό, το γνωρίζω».

Advertisement

Συγγενής θυμάτων στα Τέμπη: Δεν θέλω στήριξη, να έρθει κάποιος να μου πει ότι δεν θα ξαναγίνει τέτοιο δυστύχημα

«Το θέμα είναι κάτι να γίνει για να μην υπάρξουν ξανά τόσα θύματα. Πληρώσανε 50 εισιτήρια «θανάτου». Πόσοι νεκροί; Δεν ξέρω πόσοι είναι καταγεγραμμένοι. Είναι εισιτήρια θανάτου και κανείς δεν έχει τίποτα για αυτό. Νέα παιδιά… ο αδερφός μου ήταν 15 χρονώ, το καταλαβαίνετε αυτό;

Είχε όλη τη ζωή μπροστά του. Και κανείς δεν κάνει τίποτα για αυτό. Δεν θέλω κάποιος να έρθει να μου δώσει στήριξη, θα στηριχτώ μόνος μου. Μπορεί να έρθει να μου πει ότι δεν θα ξαναγίνει εν έτει 2023 τέτοιο δυστύχημα» συμπλήρωσε, οργισμένος, ο νεαρός άνδρας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: