«Ο πατέρας του είναι φυλακή στην Τουρκία, δεν θα έρθει στην κηδεία»: Συγκλονίζει συγγενής του νεκρού μηχανοδηγού

Advertisement

Ένας 28χρονος άνδρας, ο μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης είναι μεταξύ των θυμάτων του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στη Λάρισα.

Ο νεαρός μηχανοδηγός Νίκος Ναλμπάντης επέβαινε στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη ως επιβάτης. Ο πατέρας του δεν θα καταφέρει να παραστεί στην κηδεία του, καθώς βρίσκεται φυλακισμένος στην Τουρκία.

Advertisement

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, συγγενής του δήλωσε πως ο νεαρός ήταν 2 χρόνια στη δουλειά, και πως ήταν πολύ χαρούμενος γι αυτήν.

«Ο Νίκος ήταν δύο χρόνια στην υπηρεσία, ήταν χαρούμενος για τη δουλειά του, ήταν αγωνιστής, δούλευε από μικρός», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Ήταν με το χαμόγελο και όπως έλεγε ο πατέρας του «τον Νικόλα δεν τον φοβάμαι»», συμπλήρωσε μιλώντας για τον άτυχο Νίκο Ναλμπάντη.

Ο συγγενής του άτυχου μηχανοδηγού μέσα σε λυγμούς είπε πως ο πατέρας του Νίκου είναι σε φυλακή στην Τουρκία, και θα βγει μετά το Πάσχα.

Advertisement

Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι εδώ στην κηδεία του παιδιού του. Έκανε έκκληση στην πολιτεία και στον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια προκειμένου να γίνει κάτι.

«Δεν θα είναι στην κηδεία του παιδιού του. Θερμή παράκληση στην πολιτεία μήπως μπορέσουμε να κάνουμε κάτι να έρθει», συμπλήρωσε.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: