Γιάννης Πλούταρχος για το άνοιγμα του νυχτερινού κέντρου: «Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του»

Advertisement

Μετά την πολύνεκρη τραγωδία στα Τέμπη, τα περισσότερα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, αποφάσισαν να παραμείνουν κλειστά, με τη σύμφωνη γνώμη των καλλιτεχνών που εμφανίζονται.

Τέσσερις ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη το Fever, στο οποίο εμφανίζονται ο Γιάννης Πλούταρχος και η Πάολα αποφάσισε να ανοίξει.

Advertisement

Ο Γιάννης Πλούταρχος ωστόσο διαχώρισε τη θέση του από την πρώτη στιγμή, λέγοντας πως δεν θα εμφανιστεί. Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έγραψε: «Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα να σας ενημερώσω πως δεν θα συμμετάσχω στο αποψινό πρόγραμμα».

Από την άλλη πλευρά η Πάολα εμφανίστηκε μόνη της και εξήγησε πως η αμοιβή της θα δοθεί στο νοσοκομείο της Λάρισας για τα θύματα.

«Είμαι άνθρωπος γενναίος και δεν θα μασούσα να χάσω τα χρήματά μου απόψε. Όμως, ήρθα εδώ και θέλω τα χρήματα που θα ερχόντουσαν στο καμαρίνι μου, αύριο να φύγουνε για το νοσοκομείο της Λάρισας», ανέφερε η τραγουδίστρια από την πίστα.

Advertisement

Το πρωί της Δευτέρας 6/3, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό», ότι συνάντησε τον Γιάννη Πλούταρχο σε μαγαζί των νοτίων προαστίων και όταν τον ρώτησε για το θέμα, ο τραγουδιστής του απάντησε μεταξύ άλλων: «Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του».

«Κατά τύχη έρχεται ο Πλούταρχος και κάθεται δίπλα μου. Μαζί ήμασταν με τον Πλούταρχο. “Ο καθένας λειτουργεί βάσει της συνείδησής του”, αυτό μου είπε ο άνθρωπος. Και κάποια άλλα που δεν μπορώ να πω», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: