Το ξεστόμισε η Φαίη Σκορδά: «Αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», τα σχόλια που την εξόργισαν

Το ξεστόμισε η Φαίη Σκορδά: «Αυτοί οι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν», τα σχόλια που την εξόργισαν
Advertisement

Η Φαίη Σκορδά επέστρεψε στο πόστο της με το «Πρωινό Μας», χθες, Δευτέρα, μετά από τρεις ημέρες τηλεοπτικής απουσίας, λόγω της έκτακτης ενημέρωσης για την τραγωδία στα Τέμπη.

Στην εκπομπή του ΣΚΑΙ που πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη και με αφορμή το θέμα των τραγουδιστών που επέλεξαν να δουλέψουν το περασμένο Σαββατοκύριακο, η παρουσιάστρια ξέσπασε εναντίον εκείνων που σχολιάζουν τους καλλιτέχνες και χάνουν την ουσία της τραγωδίας.

Advertisement

Όπως υπογράμμισε η Φαίη Σκορδά «καταλαβαίνετε τι κάνει η τηλεόραση; Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου το λέω, είναι το πώς αγγίζεις αυτά τα θέματα. Γι’ αυτό επιμένω και ξαναλέω ότι πρέπει να γίνονται δημοσιογραφικά.

Είναι κάποια θέματα που παρότι είναι στο αίμα μας και αγγίζουν όλη την κοινωνία και παρότι δεν μπορείς να τα ξεπερνάς… Και εμείς χθες παίξαμε κι άλλα θέματα στην εκπομπή, είναι ο τρόπος που το κάνεις, φαίνεται στα μάτια του άλλου, τελεία και αν προσβάλλεις».

Και συνεχίζει «πρέπει να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο. Το πλαίσιο για μένα είναι του δελτίου. Τελείωσε. Δεν μπορείς από τη μία να είναι αυτό, και από την άλλη να μπαίνουν οι τραγουδιστές και οι ηθοποιοί.

Δεν είναι ωραίο, δεν υπάρχει μέτρο για το πένθος και τον πόνο του άλλου. Δεν μπορείς να μετατοπίζεις αυτό που είναι τόσο σοβαρό και πρέπει να σιωπούμε σε κάτι άλλο που αφορά στο lifestyle και αν πήγε ο Τσαλίκης να τραγουδήσει.

Advertisement

Και κατέληξε η Φαίη Σκορδά «παραμένει το γεγονός ότι έφυγαν τόσα παιδιά και άνθρωποι και εμείς συζητάμε επειδή τέλειωσαν τα θέματα γύρω γύρω για τους τραγουδιστές και τους ηθοποιούς που πήγαν να τραγουδήσουν, λες και αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν στεναχωρηθεί.

Λες και η Πάολα πήγε να τραγουδήσει, αλλά λες και είναι κακιά γυναίκα και δεν στενοχωρέθηκε για τα παιδιά; Αλλάζουμε το θέμα, την ουσία. Γι’ αυτό κάποια πράγματα είναι μόνο για τα δελτία ειδήσεων και για συγκεκριμένους δημοσιογράφους, γιατί υπάρχουν και κάποιοι… που δεν θα έπρεπε να υπάρχουν».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: