Τραγωδία στα Τέμπη: «Αλαλούμ» με τις βάρδιες, τι ισχυρίζεται ο δεύτερος σταθμάρχης της Λάρισας

Τραγωδία στα Τέμπη: «Αλαλούμ» με τις βάρδιες, τι ισχυρίζεται ο δεύτερος σταθμάρχης της Λάρισας
Advertisement

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο μικροσκόπιο της έρευνας για το δυστύχημα στα Τέμπη, μετά την απολογία του σταθμάρχη: Τι συνέβη με τις βάρδιες και τι υποστηρίζει ο σταθμάρχης της προηγούμενης βάρδιας;

Ο επιθεωρητής του σταθμού Λάρισας, ο οποίος επέλεξε και τοποθέτησε στις βάρδιες τον 59χρονο σταθμάρχη, κλήθηκε ξανά σήμερα Τετάρτη από την ανακρίτρια, καθώς φέρεται να άφησε πολλά κενά στα στοιχεία που προσκόμισε.

Advertisement

Τα κενά έχουν να κάνουν με τις βάρδιες και το ποιος τελικά ήταν ή δεν ήταν στον σταθμό το μοιραίο βράδυ.

Πιο συγκεκριμένα, παρουσιάστηκαν δύο διαφορετικά προγράμματα βαρδιών για εκείνο το βράδυ.

Σύμφωνα με το ένα πρόγραμμα, ο ένας εκ των δύο εργαζομένων, ο υπεύθυνος προγράμματος δεν πήγε καθόλου στη βάρδια, ενώ σύμφωνα με το δεύτερο πρόγραμμα, ο υπάλληλος πήγε κανονικά στη βάρδιά του και σχόλασε πριν τις 11 το βράδυ, επομένως ο 59χρονος σταθμάρχης έμεινε μόνος του την ώρα του τραγικού δυστυχήματος.

Την ώρα που ανοίγει η συζήτηση για τις ευθύνες των συναδέλφων του προφυλακισμένου σταθμάρχη, ο σταθμάρχη βάρδιας πριν από τον 59χρονο (14:00 – 23:00) ισχυρίζεται πως ο ίδιος έκανε ακριβώς πριν 35 επιτυχημένους ελιγμούς.

Advertisement

Πιο συγκεκριμένα, πηγές από το περιβάλλον του ανέφεραν στο Mega πως έκανε επιτυχώς 35 ελιγμούς στη βάρδιά του, ενώ ο πρώτος ελιγμός του άπειρου συναδέλφου του (όταν έμεινε μόνος του) ήταν κι εκείνος που προκάλεσε τη μοιραία σύγκρουση.

Την ίδια ώρα επαναλαμβάνει πως αυτός σχόλασε στην ώρα του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: