Τους «κάρφωσε» μία λεπτομέρεια…: Στην Χαβάη με τον Μόργκαν η Βαλαβάνη, οι φώτος που διέρρευσαν και η αλήθεια

Τους «κάρφωσε» μία λεπτομέρεια…: Στην Χαβάη με τον Μόργκαν η Βαλαβάνη, οι φώτος που διέρρευσαν και η αλήθεια
Advertisement

Μπορεί η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος να μην έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους ωστόσο η δημοσιογράφος φαίνεται να έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και να είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν.

Η γνωστή αθλητικογράφος και επιχειρηματίας έχει επιλέξει να μη μιλάει πλέον για την προσωπική ζωή της, με τα δημοσιεύματα να τη θέλουν μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο να διατηρεί σχέση με τον γοητευτικό Γρηγόρη Μόργκαν.

Advertisement

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες, το φημολογούμενο ζευγάρι βρέθηκε στις ΗΠΑ με τους φίλους του, βγάζοντας για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία. Το ταξίδι τους, όμως συνεχίστηκε στην… εξωτική Χαβάη!

Ήδη από χθες, τόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όσο και ο Γρηγόρης Μόργκαν δημοσιεύουν συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο από την εξωτική Χονολουλού.

Οι δυο τους αποφάσισαν να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και έτσι ταξίδεψαν μαζί με την παρέα τους στην Χαβάη.

Advertisement

Ο Γρηγόρης Μόργκαν λατρεύει το σερφ, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τρέφει ιδιαίτερη αγάπη στη φύση και τα ταξίδια.

Στην εκπομπή «Πρωινό μας» προβλήθηκαν κάποια κοινά story τους που πρόδωσαν το ταξίδι τους στο εξωτερικό μετά τις φήμες που τους θέλουν ζευγάρι.

Advertisement

Χθες, γιόρτασαν μάλιστα όλοι μαζί τα γενέθλια του Γρηγόρη Μόργκαν, ενώ τους είδαμε και σε κάποιες κοινές φωτογραφίες στα social media.

Πάντως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι ευδιάθετη και πολύ μαυρισμένη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: