«Δεν σεβάστηκε τίποτα, είναι μαύρο σκυλί»: Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος μέσα από το νοσοκομείο

Advertisement

Εκτός εαυτού βγήκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, λίγο μετά την εξαγωγή του από τη ΜΕΘ, με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου για τα Τέμπη.

Ο γνωστός παρουσιαστής και μουσικοσυνθέτης, βγήκε τηλεφωνικά στον αέρα του «Super Κατερίνα» και θέλησε να σχολιάσει τις προκλητικές δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Αμβρόσιου για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Advertisement

«Αυτός ο θεομπαίχτης, ο σκοταδιστής, το μαύρο σκυλί του πολέμου, που δε σεβάστηκε τη συλλογική μας θλίψη, το ότι χάθηκαν τα παιδάκια.

Δε σεβάστηκε τον πόνο των οικογενειών, τον πραγματικό πόνο ενός λαού και βγαίνει και δίνει τις δικές του ανεκδιήγητες ερμηνείες;», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Όλο αυτό που έχει συμβεί είναι μία στροφή στην Ιστορία. Στα 70 μου αυτό το έζησα πολύ λίγες φορές στη ζωή μου. Επειδή η κοινωνία ακολουθεί την πεπατημένη και συσσωρεύονται κάποιες ποσοτικές αλλαγές που φέρνουν την ποιοτική αλλαγή», σημειώνει στη συνέχεια.

Advertisement

«Είναι κουκιά μετρημένα, είναι τα παιδιά που δε γύρισαν σπίτι, είναι ο συλλογικός πόνος. Δεν είναι δυνατόν εγώ να βγαίνω μετά από 7 μέρες στην εντατική και να ζω αυτό το δράμα, που είναι χειρότερο από το προσωπικό μου!», παρατήρησε σε υψηλούς τόνους ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Πραγματικά, το διάβασα εχθές το βράδυ και δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Είναι βασανιστές», σχολίασε κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος, τονίζοντας ότι τη Δευτέρα επιστρέφει στις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: