«Με ξεφτιλίζουν για το πάχος μου»: Η αποστομωτική απάντηση Μπισμπίκη στα σχόλια για τα κιλά και το ζεϊμπέκικο που χόρεψε στα μπουζούκια

Advertisement

Μια απολαυστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Βασίλης Μπισμπίκης στη Λουίζα Αρκουμανέα και τη LIFO, με αφορμή τη νέα του θεατρική δουλειά «Έγκλημα και Τιμωρία» -η οποία διαδραματίζεται στην Ομόνοια του 2023- που ανεβαίνει σε μερικές ημέρες στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση.

Advertisement

Ο ηθοποιός που τις τελευταίες εβδομάδες συζητήθηκε πολύ λόγω της έντονης παρουσίας του στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η σύντροφός του, Δέσποινα Βανδή, παραδέχεται πως η αναγνωρισιμότητα καταλήγει να δυσκολέψει τη ζωή του, τονίζοντας πως δεν κάνει τίποτα διαφορετικό από ό,τι έκανε στο παρελθόν, απλά τώρα ασχολούνται και τον σχολιάζουν αρνητικά – ακόμα για το βάρος του.

«Όχι, μου δημιουργεί πρόβλημα. Ένα ζεϊμπέκικο χόρεψα κι έγινε θέμα. Εγώ πάντα πήγαινα στα μπουζούκια και χόρευα, αλλά τώρα είναι μια τρέλα. Σε ξεφτιλίζουν και ακούς τα πιο πουριτανικά σχόλια, για το πάχος μου ή δεν ξέρω τι.

Απ’ την άλλη, δεν μπορώ να μη ζήσω, γιατί η τέχνη δεν είναι πιο πάνω από τη ζωή. Έτσι θα συνεχίσω και δεν με νοιάζει, ας είναι η ξεφτίλα μου ατελείωτη μέσα στα χρόνια. Αρκεί να μην επηρεάζεται η ευτυχία του παιδιού μου», είπε και συνέχισε:

Advertisement

«Εμένα η ζωή μου είναι σε συνεχή ροή σε σχέση με το ‘αισθάνομαι’. Δεν υπάρχει τίποτα που να μπλοκάρει αυτήν τη διαδικασία.

Γι’ αυτό και είμαι ένας αντιφατικός τύπος, αν με παρατηρήσεις: θα κάνω καθημερινό σίριαλ, θα πάω στα μπουζούκια, θα πάω στη διαδήλωση, θα είμαι αναρχικός, δεν βάζω ‘κουτάκια’».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: