Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις που είχα κάνει για τους ομοφυλόφιλους»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις που είχα κάνει για τους ομοφυλόφιλους»
Advertisement

Στα μέσα τις δεκαετίας του ’90, οι δυο τους υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ.

Ο λόγος για τον Απόστολο Γκλέτσο και τη Μιμή Ντενίση. Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ηθοποιός αναφέρθηκε, επίσης, στην πολιτική του καριέρα, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους.

Advertisement

«Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Έτσι πιστεύω ότι πρέπει να κάνει κάποιος που θέλει να είναι και ταγός κοινωνικά, πρέπει να σηκώνει βάρη, να τους βοηθάει, να τους βγάζει από τη δύσκολη στιγμή.

Δεν μετάνιωσα ποτέ που έκανα τις δηλώσεις αυτές για τους ομοφυλόφιλους. Οικογένειες ολόκληρες βρέθηκαν και μου είπαν ότι τους βοήθησα”, σχολίασε. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα.

Πρέπει κάποιος να σηκώνει βάρη κοινωνικά και να πηγαίνει μπροστά» είπε αρχικά, ενώ μιλώντας για τη σχέση που είχε με τη Μιμή Ντενίση αλλά και για τον σύντομο γάμο του με την Μαρία Ελένη Λυκουρέζου τόνισε:

Advertisement

«Ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια. Ήμασταν μαζί 16 ώρες τη μέρα. Κάποια στιγμή, γίνονται κάποια πράγματα.

Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται»

Τέλος, μίλησε για την τηλεοπτική του επιστροφή επισημαίνοντας ότι αυτή έγινε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους, ενώ δήλωσε ότι θα είναι ξανά υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Advertisement

«Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως και η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: