Τέμπη: Τι υποστηρίζουν οι πρωταγωνιστές της συνομιλίας-σοκ για …σουβλάκια, γυναίκες και σεξ

Τέμπη: Τι υποστηρίζουν οι πρωταγωνιστές της συνομιλίας-σοκ για …σουβλάκια, γυναίκες και σεξ
Advertisement

Σοκ στο πανελλήνιο προκάλεσαν οι διάλογοι μεταξύ σιδηροδρομικών, που ήρθαν στο φως μετά την φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, όπου γίνεται λόγος για γυναίκες, σεξουαλικές επιδόσεις, σουβλάκια και χοντροκομμένα αστεία.

Οι διάλογοι αυτοί γίνονται μάλιστα εν ώρα υπηρεσίας, και αποκαλύπτουν πολλά για τους πρωταγωνιστές, λίγο πριν το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Advertisement

Ενας εκ των συμμετεχόντων στους διαλόγους μιλά για υποκλοπή, προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά και δηλώνει ότι «συνομιλίες που μας ενδιαφέρουν είναι τι έκανε αυτός ο άσχετος σταθμάρχης».

Ειδικότερα, στο ηχητικό ντοκουμέντο όπου ακούγεται η συνομιλία για τα σουβλάκια ένας εκ των συμμετεχόντων είναι ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας 56 ο οποίος μιλά με τον σταθμάρχη του περιφερειακού σταθμού.

Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας 56, μιλώντας στον ΑΝΤ1, παραδέχτηκε ότι είναι αυτός που ακούγεται στην συγκεκριμένη συνομιλία. Όπως είπε η συνομιλία δεν είναι μέσω ασυρμάτου, αλλά ο ίδιος παίρνει από το κινητό του στα σταθερό τηλέφωνο του σταθμάρχη. Κάνει λόγο, μεταξύ άλλων, για υποκλοπή της συνομιλίας και προανήγγειλε ότι θα κινηθεί νομικά.

Advertisement

Υποστήριξε ότι πήρε από το κινητό του τηλέφωνο στον σταθμό και ζήτησε ένα τηλέφωνο για delivery, καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος μαζί με ακόμα έναν συνάδελφο του ήταν νηστικοί όλη την ημέρα.

Ειπε ακόμα ότι οι «συνομιλίες που μας ενδιαφέρουν είναι τι έκανε αυτός ο άσχετος σταθμάρχης», ενώ αναρωτήθηκε γιατί δεν βγάζουν την συνομιλία στην οποία όπως υποστήριξε πήγε στα Τέμπη και έσωσε ανθρώπους. Παράλληλα, ο μηχανοδηγός υποστήριξε ότι πριν γίνει το δυστύχημα με το Intercity 62 αποσόβησαν και άλλη σύγκρουση.

Στην συνέχεια στην εκπομπή του ΑΝΤ1 παρουσιάστηκε το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο περιφερειακός σταθμάρχης ακούγεται με τον συνομιλητή του να μιλά για σεξ, κάνοντας αστεία.

Advertisement

Όπως είπε ο περιφερειακός σταθμάρχης στο ίδιο μέσο, κάνουν αστεία μεταξύ τους γιατί γνωρίζονται χρόνια και υπάρχει οικειότητα, ενώ όπως υποστήριξε η συνομιλία έγινε σε φάση που δεν υπήρχε φόρτος εργασίας. Ανέφερε, ωστόσο, ότι η συνομιλία ήταν εν ώρα εργασίας, την ημέρα του δυστυχήματος αλλά πολύ νωρίτερα.

Ο περιφερειακός σταθμάρχης ανέφερε ακόμα ότι υπάρχουν ελλείψεις, «φωνάζουμε χρόνια ότι χρειάζεται προσωπικό» και πρόσθεσε ότι έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης ο σταθμάρχης, «αλλά είναι άπειρος». Σχετικά με τον σταθμάρχη που φέρεται να έφυγε νωρίτερα από την θέση του το μοιραίο βράδυ, είπε ότι δεν είναι άμοιρος ευθυνών, «αλλά μην του ρίξουμε όλοι την ευθύνη πάνω του».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: