Κιβωτός – Πατήρ Αντώνιος: «Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω»

Advertisement

Εξελίξεις αναμένονται εντός της εβδομάδας στην υπόθεση του πατέρα Αντωνίου, ο οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο έρευνας για αδικήματά, ανάμεσά τους και ασέλγεια και κακοποιητικές συμπεριφορές εις βάρος ανηλίκων που διέμεναν στην Κιβωτό του Κόσμου.

Ο πατήρ Αντώνιος και συγκατηγορούμενοί του αναμένεται να βρεθούν ενώπιον εισαγγελέων ανηλίκων, οι οποίοι θα αποφασίσουν σχετικά με την άσκηση ή μη ποινικών διώξεων.

Advertisement

Ο αρχισυντάκτης του ekklisiaonline, Ανδρέας Καραγιάννης, μετέφερε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δήλωση του πατέρα Αντωνίου. «Δεν με νοιάζει για μένα, το ράσο δεν θα το ντροπιάσω», φέρεται να είπε.

Από την πλευρά του, ο κ. Καραγιάννης ανέφερε ότι ο πατήρ Αντώνιος βρίσκεται στην Αθήνα, υποστηρίζοντας ότι η πλευρά του είναι «έτοιμη και για δίκη».

«Κατ’ εμε είναι απίθανο να μην ασκηθεί ποινική δίωξη με βάση το νομικό ιστορικό. Γιατί ενώ έχει προσβάλει τις καταθέσεις των μαρτύρων θα πρέπει να κριθούν αναξιόπιστες για να μην συντρέχουν λόγοι», δήλωσε ο αρχισυντάκτης του ekklisiaonline.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: