Από τα εξώδικα στον ΣΚΑΪ, στο πρόγραμμα του ALPHA! «Κλείδωσε» πολυαναμενόμενη σειρά με υπογραφή-φωτιά στο κανάλι της Κάντζας

Advertisement

Εξακολουθεί να ποντάρει πολλά στη μυθοπλασία ο ALPHA, οργανώνοντας ήδη το πλάνο της νέας σεζόν!

Και σε αυτό το πλάνο κυρίαρχο ρόλο φαίνεται να παίζει μία σειρά που είχε διαφημιστεί, προμοταριστεί, γίνει trailer και η οποία τελικά… έμεινε στο συρτάρι του ΣΚΑΪ.

Advertisement

Ο λόγος για το «Room Service, πλιζ» του Αλέξανδρου Ρήγα το οποίο το τηλεοπτικό κοινό αναμένει από το 2019, ωστόσο τελικά την πρεμιέρα θα απολαύσει στο φινάλε του 2023.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη «Real Life», Ρήγας και ALPHA βρίσκονται σε τελικά στάδιο συζητήσεων, προκειμένου το «Room Service Πλιζ» -σειρά αυτοτελών επεισοδίων- να κάνει πρεμιέρα στο πρώτο μισό της σεζόν 2023 – 2024 μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Το μοναδικό τηλεοπτικό ξενοδοχείο όπου όλα μπορούν να συμβούν, περιμένει το κοινό για… κρατήσεις.

Η διασκεδαστική κωμωδία «Room Service, πλιζ» αφηγείται τις ζωές των μονίμων υπαλλήλων του «Alexander Hotel».

Advertisement

Ο Αλέξανδρος Ρήγας ερμηνεύει τον διευθυντή του 4 αστέρων ξενοδοχείου Τάσος Τσαγανέα, έναν θρησκόληπτο τύπο με φοβικά σύνδρομα και συντηρητικές απόψεις που τον οδηγούν σε ευθυνοφοβία και απραξία.

Οι χαρακτήρες της σειράς είναι έντονοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους. Μια «συμβίωση» που δημιουργεί πάθη, εντάσεις, έρωτες, μίση, ιδεολογικές αντιπαραθέσεις και πολλές άλλες καταστάσεις που γεννά το ευρύ δραματουργικό περιβάλλον της σειράς.

Παράλληλα, νορμάλ αλλά και ιδιόρρυθμοι, ιδιαίτεροι πελάτες (θα υπάρχει μεγάλη γκάμα από guest εμφανίσεις – προσώπων έκπληξη) εισβάλλουν στη ζωή του μόνιμου προσωπικού κι έτσι προκύπτουν ιστορίες αισθηματικές, παράνομες, καθόλου στερεοτυπικές, σκαμπρόζικες, δραματικές, ιστορίες ιδεολογικών αντιθέσεων, φάρσες έως και μιούζικαλ με συμμετοχές παλαιών και νέων Ελλήνων τραγουδιστών.

Advertisement

Πρωταγωνίστρια σε ρόλο – έκπληξη θα είναι η Βαλερία Κουρούπη. Στο trailer του 2019 είδαμε επίσης τους Μιχάλη Ιατρόπουλο, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Κώστα Καραφώτη, Ησαΐα Ματιάμπα και πολλούς ακόμα.

Η σειρά αν και είχε προμοταριστεί πολύ από τον ΣΚΑΪ, εντέλει δεν βγήκε στον αέρα. Κάτι που δυσαρέστησε πολύ τον Αλέξανδρο Ρήγα, του οποίου η απάντηση, ήρθε με… εξώδικο στο κανάλι.

Ο ίδιος, με επιστολή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 είχε υποστηρίξει τα ακόλουθα:

«Παρέδωσα 18 επεισόδια. Συμφωνούμε να ξεκινήσουμε τα γυρίσματα το αργότερο στις 7 Ιουνίου. Σε αυτό συμφωνούμε ο ΣΚΑΪ, η εταιρεία παραγωγής κι εγώ.Έρχεται νέα ημερομηνία 20 Ιουνίου, δεν ξεκινούν τα γυρίσματα και στις ερωτήσεις που κάναμε εγώ και οι υπόλοιποι συντελεστές στην εταιρεία παραγωγής, οι απαντήσεις ήταν ‘δεν έχουμε ακόμα υπογράψει με το κανάλι’.

Advertisement

Παίρνουμε νέα ημερομηνία 8 Ιουλίου. Τους λέω ότι δεν θα είμαστε έτοιμοι και μου απαντούν κάποια στιγμή ‘Χαλάρωσε, μια κωμωδία είναι κι αν δεν έχουμε και σκηνικά δεν χάθηκε ο κόσμος, σιγά μην καταλάβει το κοινό’.

Νέα ημερομηνία 24 Ιουλίου. Έρχεται Αύγουστος. Δίνουν νέα ημερομηνία 19 Αυγούστου και υπόσχεση ότι θα είναι έτοιμα τα σκηνικά.

Στέλνω το πρώτο εξώδικο εναντίον της παραγωγής, κοινοποιούμενο στον ΣΚΑΪ. Μετά τις συνεχείς αναβολές, πάω στο προγραμματισμένο μου γύρισμα με την αγωνία όλων για το τι μέλλει γενέσθαι. Συνεχίζουμε γυρίσματα μέχρι τις 2 Οκτώβρη, όπου και οι ηθοποιοί της σειράς μου ανακοινώνουν ότι σταματούν τα γυρίσματα γιατί υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες.

Advertisement

Ακόμα και στις 2 Οκτώβρη δεν είχαν παραδοθεί τα υπόλοιπα 8 σκηνικά. Στις 4 Οκτώβρη μου εστάλη και υπέγραψα το συμβόλαιό μου. Δύο μέρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο ΣΚΑΪ μου ανακοινώνει τη μη μετάδοση της σειράς».

Όσο για τον ΣΚΑΪ;

Το κανάλι υποστήριξε πως αποφάσισε να μην προβάλλει τη σειρά διότι δεν τηρήθηκαν τα συμφωνηθέντα σχετικά με το πρώτο επεισόδιο. Ότι δηλαδή ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν παρέδωσε το πρώτο επεισόδιο μία εβδομάδα πριν την προβολή του, όπως είχε αρχικά συμφωνηθεί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: