Ξέσπασε ο Λιάγκας και βάζει οριστικό τέλος στις φήμες, με μία αιχμηρή απάντηση στο «Mega Καλημέρα»

Advertisement

Σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε μέσα από την εκπομπή του “Το Πρωινό”.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει μια τοποθέτηση όσον αφορά το τηλεοπτικό του μέλλον στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1.

Advertisement

Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στο ίδιο πόστο και την επόμενη σεζόν.

Τι είπε ο ίδιος

«Αρκετά έχει κρατήσει η πλάκα και να την κόψουμε κάποια στιγμή. Αυτή η εκπομπή που βλέπετε, έτσι όπως τη βλέπετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, αυτή η εκπομπή του χρόνου θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να κόψουμε την πλάκα.

Με αλλαγές μικρές ή μεγάλες που κάνουμε όλοι για να βελτιώσουμε το παραγόμενο προϊόν. Η εκπομπή αυτή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1 και αυτή η ομάδα εδώ που βλέπετε, η ίδια θα είναι εδώ του χρόνου με κάποιες προσθαφαιρέσεις σε άλλους συνεργάτες γύρω.

Advertisement

Να τελειώσει το πανηγύρι. Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό, να μας πει και σε ποιο κανάλι θα το κάνει, γιατί εδώ δεν θα το κάνει του χρόνου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην αρχή.

Στη συνέχεια έριξε τα “καρφιά” του – χωρίς να κατονομάσει – στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη “Mega Καλημέρα”.

«Δεύτερον, κάποιες εκπομπές, αν θέλουν να κάνουν πλάκες με τούρτες, ας παραχωρήσουν τη δικιά τους ώρα για να πάνε κάποιοι να κάνουν πρωινό. Δηλαδή τέλος με την πλάκα. Δουλεύουν άνθρωποι και μας βλέπουν άνθρωποι. Και δείτε αν μας βλέπουν ή όχι δηλαδή.

Advertisement

Κι αν κάνετε πλάκα, κάντε πλάκα με εσάς που δεν σας βλέπουν. Είναι ντροπή! Συναδελφικά. Τα ακούω, τα ακούω δύο μήνες και δεν μιλάω. Κι εγώ μετά από 30 χρόνια, είμαι χοντρόπετσος σε αυτά και δεν μασάω.

Ξέρω ποιος είμαι, τι κάνω και ποιες είναι οι κινήσεις μου. Ξέρω τι θα κάνω του χρόνου και του παραχρόνου. Αλλά υπάρχουν κι άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά και επηρεάζονται γιατί πληρώνονται με λιγότερα λεφτά από εμένα προφανώς και θέλουν να ξέρουν τι γίνεται γιατί νιώθουν ανασφάλεια. Μην παίζετε με αυτούς τους ανθρώπους. Με εμένα, παίξτε, δεν έχω ανάγκη», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: