Την κεράτωσε και του έκανε το καλύτερο δώρο: Του έγραψε 6 λέξεις και γέμισε το σπίτι του με ένα τόνο… κρεμμύδια

Advertisement

Η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και η παρακάτω γυναίκα φρόντισε να το δείξει στον πρώην της στέλνοντάς του έναν τόνο κρεμμύδια.

Η κ. Zhao που απατήθηκε από τον τότε σύντροφό της πήρε το αίμα της πίσω, στέλνοντας έναν τόνο κρεμμύδια στην πόρτα του άνδρα που την πλήγωσε.

Advertisement

Ο άναυδος οδηγός του φορτηγού που μετέφερε την παραγγελία, έκανε 4 ολόκληρες ώρες να ξεφορτώσει το φορτίο, ενώ είχε οδηγία να μην έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη.

Στην παραγγελία του ενός τόνου που κόστισε περίπου 500 ευρώ με πιθανή τιμή τα 0,50 λεπτά το κιλό, η κ. Zhao ζήτησε να αφήσουν στην πόρτα του το σημείωμα «Έκλαιγα για τρεις μέρες. Τώρα είναι η σειρά σου».

Στο σημείο, οι γείτονες παρακολουθούσαν τον οδηγό να ξεφορτώνει τα άπειρα σακιά με κρεμμύδια, ενώ η ίδια μίλησε στα τοπικά ειδησεογραφικά, αφού η εκδίκησή της έγινε viral.

Advertisement

«Έμαθα από τους φίλους μου πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου που χωρίσαμε. Πέρασα τρεις μέρες κλαίγοντας. Είχε ραγίσει η καρδιά μου.

Έτσι, παρήγγειλα έναν τόνο κρεμμύδια για να πάνε σπίτι του. Έχω τα λεφτά για να το κάνω και το έκανα, προκειμένου να μάθει και αυτός πώς είναι να κλαις», είπε η κ. Zhao.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: