Άνοιξαν το κινητό Δαλάκα – Ασημίνας: Ο Acun αποκάλυψε τι βρήκε η παραγωγή του Survivor All Star

Άνοιξαν το κινητό Δαλάκα – Ασημίνας: Ο Acun αποκάλυψε τι βρήκε η παραγωγή του Survivor All Star
Advertisement

Σε μια αποκάλυψη-βόμβα προχώρησε  ο Acun Ilicali σε τουρκική εκπομπή που ασχολείται αποκλειστικά με το Survivor -το αντίστοιχο ελληνικό Survivor Πανόραμα- αποκαλύπτοντας την άδικη αποβολή Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας Χατζηανδρέου από το ριάλιτι επιβίωσης, έναν περίπου μήνα πριν.

Όπως αποκάλυψε, ήταν «απαίτηση» των υπολοίπων παικτών οι δύο παίκτριες να αποχωρήσουν, όταν έγινε γνωστό πως η Δαλάκα είχε πιαστεί με κινητό στο δάσος.

Advertisement

Κάτι που επιβεβαιώνουν και τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα οποία συγκεκριμένοι παίκτες είχαν απειλήσει να αποχωρήσουν στην περίπτωση που οι δύο παίκτριες έμεναν στο παιχνίδι μετά την παραβίαση των κανόνων.

Όπως τόνισε ο Acun, πάντως, στην έρευνα που ακολούθησε μετά την αποβολή Ασημίνας και Κατερίνας, δεν βρέθηκαν επικοινωνίες με δικούς τους ανθρώπους στο επίμαχο κινητό, πράγμα που σημαίνει πως η αποβολή τους ήταν… μέτρο μη απαραίητο, καθώς έχουμε δει πολλούς παίκτες να προχωρούν σε παράνομες δραστηριότητες μέσα στο παιχνίδι: από συμφωνίες με ντόπιους για να τους φέρνουν φαγητό έναντι αμοιβής μέχρι και κλοπή φαγητού από καλύβες και σκουπίδα τεχνικών και δημοσιογράφων.

«Κάναμε meeting στην Αθήνα. Στο ελληνικό Survivor υπήρχε πρόβλημα με την επικοινωνία και προηγουμένως. Ένας παίκτης κάπως είχε μια επικοινωνία εκτός κανόνων. Σε αυτό το meeting ρώτησα τους παίκτες, αν υπάρξει κάτι τέτοιο ξανά, τι θα θέλατε να γίνει ως τιμωρία.

Advertisement

Όλοι είπαν την αποβολή. Και συμφώνησα. Είμαι φίλος με όλους τους. Τους γνωρίζω όλους, παρουσίασα σχεδόν 30 επεισόδια. Το Survivor ξεκίνησε και την 4η – 5η εβδομάδα υπήρξε ένα περιστατικό με τη Δαλάκα, είπαν πως την έπιασαν με κινητό. Όλοι οι παίκτες έκαναν τεράστια φασαρία και είπαν ότι είχαμε κάνει αυτή τη συμφωνία.

Φυσικά, είχαμε κάνει αυτή την συμφωνία, έπρεπε να απομακρύνουμε τη Δαλάκα και την Ασημίνα, που ήταν μαζί της. Αυτά τα δύο κορίτσια το έκαναν μαζί όπως ισχυρίστηκε ο Νίκος. Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μία από τις παίκτριες που είμαστε πιο κοντά. Έπρεπε να τις απομακρύνουμε από τους άλλους, εξαιτίας της έντασης από τους υπόλοιπους παίκτες.

Ωστόσο, όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι», είπε και συνέχισε ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα:

Advertisement

«Καθαρά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε και την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με την κατάσταση που επικρατούσε στην Τουρκία, συνέβη ο σεισμός, κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομήνικο.

Επειδή δεν μπορούσα να πάω και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες τα κορίτσια αποβλήθηκαν. Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Σημειώνεται, πάντως, πως η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει ακολουθήσει τη νομική οδό προκειμένου να δικαιωθεί σχετικά με την άδικη -όπως επιμένει μέχρι σήμερα- αποβολή της.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: