Το «καρφί» του Ρέμου στη Βανδή επί σκηνής και η απάντησή της: «Ζεις δεύτερη εφηβεία» [βίντεο]

Advertisement

Ο Αντώνης Ρέμος απόλαυσε τη Δέσποινα Βανδή στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Κάποια στιγμή, οι δύο τραγουδιστές, είχαν έναν σύντομο διάλογο. Ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε λέγοντας στη Δέσποινα Βανδή «Έχω να θυμάμαι τα ωραιότερα χρόνια μαζί σου και τα ωραιότερα που θα έρθουν. Γιατί εμείς δεν τελειώνουμε, έτσι;».

Advertisement

«Τηλεόραση να μην ξανακάνουμε μαζί», του είπε η Δέσποινα Βανδή με τον Αντώνη Ρέμο να μπερδεύεται για την εκπομπή, στην οποία συνυπήρξαν τηλεοπτικά.

Η τραγουδίστρια τότε, του θύμισε ότι ήταν μαζί στο Rising Star, αναφέροντας μάλιστα πως θα ξαναβρεθούν τηλεοπτικά μαζί. «Κάτι έχω στο μυαλό μου, θα ξανακάνουμε», του είπε.

«Σε αγαπώ πολύ, χαίρομαι πολύ για σένα», της είπε στη συνέχεια εκείνος. «Τι άλλο να πω; Να την αγαπάτε τη Δέσποινα, γιατί είναι καταπληκτικό παιδί και είναι έτσι, χρόνια τώρα και θα παραμείνει. Και τώρα ζει τη δεύτερη εφηβεία της», πρόσθεσε.

Advertisement

Η τραγουδίστρια, δεν άφησε το σχόλιό του να πέσει κάτω και του έδωσε μια… πληρωμένη απάντηση. «Δεν είναι δεύτερη εφηβεία, είναι δεύτερη ευκαιρία», είπε χαμογελώντας πλατιά, για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη.

@antonisderiz #vandi#remos #enastron ♬ πρωτότυπος ήχος – Antonis Deriz

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: