Απίστευτο γλέντι σε ταβέρνα στα Χανιά: Έσπασαν πιάτα, μπιντέδες και έκαψαν πεντοχίλιαρα [βίντεο]

Advertisement

Η ταβέρνα ετοίμασε για τους πελάτες ένα ιδιαίτερο κλείσιμο για τη φετινή σεζόν.

Το κέφι στην ταβέρνα άναψε για τα καλά και θύμισε περασμένες δεκαετίες. Με τις εικόνες που εκτυλίχθηκαν στα Χανιά, να ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της χώρας…

Advertisement

Η ταβέρνα στα Χανιά γέμισε ασφυκτικά και οι πελάτες διασκέδασαν όπως παλιά. Τότε που δεν υπήρχαν ευρώ, αλλά δραχμές, τότε που το σπάσιμο των πιάτων ήταν σύνηθες ακόμα και στις μεγάλες πίστες της εποχής. Αυτή τη φορά, τα πεντοχίλιαρα ήταν φωτοτυπίες αλλά όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν fake.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του flashnews.gr, ούτε τα πιάτα, αλλά ούτε και οι δύο μπιντέδες που έγιναν θρύψαλα στη σκηνή με ένα σφυράκι.

Θαμώνες, υπάλληλοι αλλά και ιδιοκτήτες έδειχναν να το απολαμβάνουν, με τις εικόνες να ταξιδεύουν αρχικά στην πόλη από τα κινητά τηλέφωνα των πελατών και στη συνέχεια σε κάθε γωνιά της χώρας από τα social media.

Advertisement

Έφεραν τα πεντοχίλιαρα με τις βαλίτσες, στοίβαξαν τα πιάτα και δυο μπιντέδες έτοιμους για σπάσιμο και έστησαν ένα γλέντι που θύμιζε περασμένες εποχές, στα Χανιά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Πρόκειται για τη μουσική ταβέρνα «Έγχορδο» στο κάτω Δαράτσο που ετοίμασε ένα ιδιαίτερο κλείσιμο για τη φετινή χειμερινή σεζόν.

Πάνω στο γλέντι, προσωπικό αλλά και πελάτες άρχισαν να καίνε πεντοχίλιαρα που τα είχαν φέρει σε βαλίτσα ενώ δεν έλειψε το κλασικό σπάσιμο πιάτων με το σφυράκι.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: