5 χρόνια μετά, παίρνει την εκδίκησή της: H Έλντα του GNTM άλλαξε τα πάντα και εντυπωσιάζει [εικόνες]

Advertisement

Tη πιο δραματική αλλαγή στα μαλλιά της είχε δεχτεί στο πρώτο GNTM του Star το νεαρό μοντέλο Έλντα Λάσκα, χωρίς να αντιδράσει δραματικά στο makeover κατά το οποίο της έκοψαν τα μαλλιά της, της ξύρισαν το κεφάλι και της άφησαν ένα αγορέ look με γκριζόλευκο χρώμα.

Mάλιστα, στον διαγωνισμό που είχε κερδίσει η Ειρήνη Καζαριάν, η Έλντα δεν είχε προχωρήσει όσο περίμεναν πολλοί, πιθανότατα και λόγω του νέου της κουρέματος.

Advertisement

Ήταν και η πρώτη φορά που οι τηλεθεατές έβλεπαν τι σημαίνει ολοκληρωτικό makeover στο ριάλιτι του Star με πρώτο θύμα να είναι η Έλντα.

Σχεδόν 5 χρόνια μετά το μοντέλο πιο ώριμο από ποτέ έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα που ήθελαν να της φτιάξουν οι ειδικοί του διαγωνισμού για να κάνει πιο επαγγελματικό προφίλ.

Η Έλντα, η οποία έχει κάνει ελάχιστα posts στο προφίλ της στο Instagram και ξεχώριζε πάντα για το εντυπωσιακό της σώμα και το ύψος της, πριν λίγο καιρό έδειξε σε φωτογραφίες τα νέα της μακριά καστανομελαχρινά μαλλιά που δε θυμίζουν σε τίποτα το πέρασμά της από το GNTM, αφήνοντας πίσω μία μάλλον αρνητική ανάμνηση που είχε από τον διαγωνισμό.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: