10 μήνες μετά την αποφυλάκισή της: Nέα ζωή και εικόνα για την Έλενα Πολυχρονοπούλου του «Power of Love» [εικόνες]

Advertisement

Δέκα μήνες μετά την αποφυλάκισή της για την υπόθεση ναρκωτικών στην οποία είχε βρεθεί μπλεγμένη, η Έλενα Πολυχρονοπούλου, που γνωρίσαμε αρχικά ως ηθοποιό από τα σκετς στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου και αργότερα έγινε πιο γνvστή από το «Power of Love», επανέρχεται σιγά σιγά στην καθημερινότητά της.

Να θυμίσουμε ότι το μοντέλο και ηθοποιός είχε συλληφθεί μαζί με τον σύντροφό της, Δημήτρη Ρεγγινίδη, στις 9 Σεπτεμβρίου 2021, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε έφοδο της αστυνομίας στο διαμέρισμά που συγκατοικούσαν στο Παγκράτι.

Advertisement

Ο σύντροφός της σε δηλώσεις του είχε υποστηρίξει ότι εκείνη δε φέρει ευθύνη και πως υπαίτιος είναι αποκλειστικά ο ίδιος, ζητώντας συγνώμη από την Έλενα και αποκαθιστώντας την αλήθεια. Τον Μάιο του 2022 η Έλενα Πολυχρονοπούλου αφέθηκε ελεύθερη.

Σήμερα αλλαγμένη αρκετά, τόσο εσωτερικά αφού φαίνεται πολύ πιο χαρούμενη από εκείνη την περίοδο, όσο και εξωτερικά με ανανεωμένο το μαλλί της και τον στυλ της, ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα της νέας της ελεύθερης ζωής στα social media.

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: