«Φτάνει η λασπη!»: Η οργισμένη απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα χρέη της Real [εικόνες]

«Φτάνει η λασπη!»: Η οργισμένη απάντηση του Νίκου Χατζηνικολάου για τα χρέη της Real [εικόνες]
Advertisement

Πρωινές «κόντρες» με χρήστες του Twitter είχε ο Νίκος Χατζηνικολάου, με μία από αυτές να του βάζει ερωτήματα για τα χρέη του ομίλου του και των εταιριών μίντια που έχει, κάνοντας τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου του ΑΝΤ1 έξαλλο

«@NChatzinikolaou καλημέρα. Ένας φιλος μου έστειλε μήνυμα να σας ρωτήσω (επειδή δεν με έχετε μπλοκ) τα εξης: «μια εταιρία Real Press εκδοτική ΑΕ με €1,3εκατ. χρέη από φόρους τέλη το 2021, κύκλο εργασιών €40χιλ. και ζημίες €114χιλ. δικιά σας είναι;». Και πάλι καλημέρα», ήταν το πρώτο tweet που έφερε την οργισμένη απάντηση του δημοσιογράφου και εκδότη.

Advertisement

«Αγαπητή παριστάνετε τον έφορο; Ή την οικονομική αστυνομία; Όλες οι οφειλές του Realgroup είναι ρυθμισμένες και εξυπηρετούνται κανονικά.

Ο δε τραπεζικός δανεισμός μας έχει αποπληρωθεί κατά τα 2/3.Φτάνει η λάσπη και η συκοφαντία! Συγκρατηθείτε», της απάντησε ο Νίκος Χατζηνικολάου με τη χρήστη του Twitter να του ανταπαντά:

«Δεν παριστάνω κανέναν έφορο. Με ενδιαφέρει ως πολίτη δημοκρατικής χώρας η οικονομική κατάσταση των ΜΜΕ. Γι αυτό εξ άλλου υποχρεούστε και σε πόθεν εσχες. Δεν είστε ιδιώτης, είστε ιδιοκτήτης ΜΜΕ».

Advertisement

Ο διαξιφισμός αυτός έφερε πολλά retweets από άλλους χρήστες με κάποιους από αυτούς να ζητούν να σωθεί ψηφιακά η απάντηση του δημοσιογράφου.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: