Δάσκαλος έκλεισε το στόμα μαθητή με κολλητική ταινία γιατί μιλούσε στην τάξη

Advertisement

Ένας δάσκαλος στη Βόρεια Καρολίνα, των ΗΠΑ, απομακρύνθηκε από το σχολείο που δούλευε, όταν ένας 11χρονος μαθητής της έκτης τάξης έστειλε στη μητέρα του μια selfie, που τον έδειχνε με κολλητική ταινία στο στόμα σαν τιμωρία, επειδή μιλούσε πολύ στην τάξη.

Μετά από αυτό η σοκαρισμένη μητέρα του μαθητή ζήτησε απαντήσεις για το περιστατικό, που όπως είπε ταπείνωσε το παιδί της.

Advertisement

Η Κάθριν Γούεμπστερ δήλωσε ότι ο 11χρονος γιος της Μπράντι, μαθητής στο Smithfield Middle School, έστειλε με εικονικό μήνυμα την φωτογραφία του με ταινία στο στόμα του στις 13 Φεβρουαρίου, ανέφερε η New York Post.

Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της το στόμα του παιδιού της καλύφθηκε με την ταινία δύο ή τρεις φορές από έναν δάσκαλο, γεγονός που οδήγησε την Γούμπστερ να ειδοποιήσει τη διευθύντρια του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια μιας σχολικής έρευνας σχετικά με την αναφορά της μητέρας, το αγόρι είπε στη διευθύντρια ότι αυτό γινόταν για αρκετούς μήνες και ότι και άλλοι μαθητές είχαν υποστεί την ίδια μεταχείριση. Το αγόρι είπε επίσης ότι ο δάσκαλος, ο οποίος δεν έχει ακόμη ταυτοποιηθεί, έδενε με ταινία τους καρπούς των μαθητών μεταξύ τους.

Advertisement

Σύμφωνα με επίσημες ανακοινώσεις από την επιτροπή δημοσίων σχολείων της κομητείας Τζόνστον ο δάσκαλος παραιτήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου, ενώ διαβεβαίωσαν άπαντες στη σχολική κοινότητα ότι λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους τους ισχυρισμούς για «κακή συμπεριφορά του προσωπικού».

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι όποτε προκύπτουν τέτοιες καταγγελίες, η διοίκησή μας ανταποκρίνεται γρήγορα, διερευνώντας τις καταγγελίες και μερικές φορές, απομακρύνοντας το προσωπικό από τις τάξεις μέχρι να ολοκληρωθεί η ενδελεχής έρευνα», δήλωσε η διοίκηση της περιφέρειας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: