Ο Γρηγόρης Πετράκος «ξαναχτυπά»: Δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα αν δύο άντρες υιοθετήσουν παιδί

Advertisement

Ο Γρηγόρης Πετράκος μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» για τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά, τα σχόλια που έκανε σχετικά με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη του Maestro, ενώ σχολίασε και τις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε η Έλενα Παπαρίζου για «άφυλα παιδιά».

«Με τη Θεοφανία Παπαθωμά μας ένωσε η φιλοσοφία, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό ερωτεύτηκα πάνω της.

Advertisement

Θέλω η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Δεν είμαι το είδος άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα. Θα παντρευτούμε, πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είμαστε λίγο «τσίου», δεν προγραμματίζουμε ποτέ.

Έχουμε φτάσει κοντά κάνα δυο φορές να παντρευτούμε. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε», εξομολογήθηκε ο ίδιος για τη σχέση του με τη Θεοφανία Παπαθωμά.

«Με το σχόλιό μου για το «Maestro» ήθελα να στηλιτεύσω μια ατάκα κατά των ανδρών, γιατί αν ακούγαμε μια ατάκα κατά των γυναικών, θα έλεγαν όλοι ότι είναι σεξιστική.

Advertisement

Υπήρχε πάντα βία, αλλά τώρα τα μόνα γεγονότα που επισημαίνονται στη δημοσιότητα είναι η βία από άντρες. Αυτό πολώνει τις οικογένειες απέναντι στο ανδρικό φύλο. Τι πιο σεξιστικό από αυτό;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια

Τέλος, σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τα άφυλα παιδιά, ενώ αναφέρθηκε και στο ζήτημα υιοθεσίας από ομόφυλα ζευγάρια.

«Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά άτομα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα.

Advertisement

Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας. Το κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια.

Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα», ανέφερε ο Γρηγόρης Πετράκος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: