“Στεφανάκο, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας..”: Έξαλλη η Χρηστίδου με την παρέμβαση Κωνσταντινίδη στον αέρα της εκπομπής

“Στεφανάκο, διόρθωσε πρώτα τα δικά σας..”: Έξαλλη η Χρηστίδου με την παρέμβαση Κωνσταντινίδη στον αέρα της εκπομπής
Advertisement

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έκανε παρέμβαση στον αέρα του “Χαμογέλα και Πάλι!” και η Σίσσυ Χρηστίδου… άστραψε και βρόντηξε.

Με αφορμή τις δηλώσεις του Μπο, ο οποίος διέψευσε το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου ότι είναι ξανά ερωτευμένος, ο παρουσιαστής παρενέβη στην εκπομπή της Χρηστίδου.

Advertisement

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης κατάλαβε το λάθος στην τοποθέτησή του, έπειτα από τις δηλώσεις του τραγουδιστή και του ζήτησε συγγνώμη.

“Δεν είπα ποτέ ότι είναι ερωτευμένος, μην μένετε στους τίτλους. Δεν έχω πει ποτέ τίποτα τέτοιο για τον Μπο, είπα ότι είναι φίλη του. Δεν είπα ποτέ στον αέρα της εκπομπής ότι είναι ερωτευμένος.

Είπα ότι είναι φίλη του, δείτε ακριβώς τι είπα. Η λέξη φίλη είναι φίλη, εγώ αυτό είπα”, δήλωσε στο MEGA ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Advertisement

“Ο Μπο γιατί θύμωσε;”, τον ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου, με τον Στέφανο Κωνσταντινίδη να απαντά “σας ευχαριστώ πολύ. Πήρα μόνο να σας πω ότι εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό”. Το σχόλιο του Στέφανου Κωνσταντινίδη “δείτε το σούπερ της εκπομπής” προκάλεσε την αντίδραση της Σίσσυς Χρηστίδου.

“Το σούπερ ήταν “ο έρωτας με έρωτα περνάει”, Στεφανούκο… Διόρθωσε πρώτα τα δικά σας σούπερ και μετά τα δικά μας!”, είπε η παρουσιάστρια.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: