Φρίκη στην Κρήτη: 66χρονος βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι μέσω Διαδικτύου -Ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση

Φρίκη στην Κρήτη: 66χρονος βίαζε και εξέδιδε ανήλικο αγόρι μέσω Διαδικτύου -Ποιοι εμπλέκονται στην υπόθεση
Advertisement

Σοκ προκαλεί μια νέα υπόθεση βιασμών και μαστροπείας εις βάρος ενός ανήλικου αγοριού, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive, το παιδί είναι σήμερα 15 ετών, ενώ οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός 66χρονου μουσικού, ενώ έχουν ταυτοποιήσει και έναν ακόμη Ηρακλειώτη, 46 ετών, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση.

Advertisement

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Πιο αναλυτικά, τα στοιχεία από τη δικογραφία-βόμβα αναφέρουν πως ο 66χρονος, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις με τους γονείς του παιδιού, προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε αγόρι, προχωρώντας σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα εις βάρος του.

Advertisement

Από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και στα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές αρχές.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο Διαδίκτυο με το όνομα του παιδιού, χωρίς φυσικά να ζητήσει τη συγκατάθεσή του, απ’ όπου έβρισκε πελάτες.

Μάλιστα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός, ο οποίος φέρεται να πήγε σε ραντεβού με τον ανήλικο, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει τη γενετήσια πράξη εις βάρος του.

Advertisement

Ο 66χρονος εξανάγκαζε τον ανήλικο να του στέλνει φωτογραφίες και βίντεο, τα οποία στη συνέχεια ανέβαζε σε ειδική πλατφόρμα, για να «αλιεύσει» όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες.

Το ίδιο πρόσωπο είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ στο Instagram και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα, στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο…

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι γονείς του αγοριού φέρεται να μη γνώριζαν τίποτα για όσα περνούσε το παιδί τους.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: