Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει «πιάσ’ το»

Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Άνοιξε το κιμονό, μου έδειξε το στήθος της και μου λέει «πιάσ’ το»
Advertisement

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε για τους έρωτές του πριν πολλά χρόνια, τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αλλά και την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Μιλώντας στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος για τη σχέση του με την Αιμιλία Υψηλάντη, αποκάλυψε ότι είχε ένα σύντομο ερωτικό ειδύλλιο με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ενώ περιέγραψε και μία από τις συναντήσεις τους.

Advertisement

Ο Γιώργος Λιάνης, αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη, είπε αρχικά ότι ήταν ίσως η μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Η σχέση μας ήταν άριστη, έως και σε μια περίοδο ερωτική. Μια μικρή περίοδο. Πήγα σπίτι της να της πάρω συνέντευξη και εξελίχθηκε από δράμα σε έρωτα και σε κωμωδία.

Η Αλίκη συνέκρινε τον εαυτό της με την Αιμιλία Υψηλάντη. Με ρωτούσε ποια είναι πιο όμορφη κι έλεγα εγώ «η Αιμιλία είναι πιο όμορφη».

Advertisement

Κάποια στιγμή με ρώτησε: «Δεν έχω τίποτα ωραίο πάνω μου;» και της είχα απαντήσει: «Το στήθος σου». Και μου είπε μια φράση που δεν την επαναλαμβάνω γιατί είναι πολύ ωραία.

Και ανοίγει μια ρόμπα που φορούσε και μου λέει «πάρ’ το». Και εγώ όχι μόνο δεν κόμπλαρα, αλλά ήταν κάτι απόλυτα ωραίο. Απρόσμενο, ωραίο και φυσιολογικό, θα έλεγα. Είχε χωρίσει τότε».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: