Φίλησε τον Πρίαμο, απάτησε τον Μπο & τώρα «παντρεύεται» τραγουδιστή; Το προσκλητήριo γάμου της Καρολίνας Καλύβα

Advertisement

Κεραυνός εν αιθρία έσκασε το προσκλητήριο γάμου της Καρολίνας Καλύβα, λίγο μετά το φλογερό ειδύλλιο με τον Μάριο Πρίαμο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor που απασχόλησε για τον έρωτά της με τον Μάριο Πρίαμο φαίνεται ότι ετοιμάζεται να… ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Advertisement

Μάλιστα, η εφημερίδα Espersso δημοσιεύει το προσκλητήριο για τον γάμο της με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή.

Η pilates instructor, η οποία συστήθηκε στο κοινό του reality επιβίωσης το 2021 καταφέρνοντας να φτάσει τότε κοντά στον τελικό, ντύνεται νυφούλα, και μάλιστα σε χρόνο dt, στο πλευρό του ανερχόμενου λαϊκού τραγουδιστή, Βασίλη Οικονόμου.

«Έτσι ξαφνικά, έτσι μαγικά, έτσι ονειρικά, σας καλούμε στην πιο χαρούμενη στιγμή της ζωής μας, στο πιο ερωτικό τραγούδι, τον γάμο μας!», γράφει η πρόσκληση για τον γάμο «βόμβα», στην οποία αναφέρονται και οι κουμπάροι του ζευγαριού: Γιώργος Ευσταθίου και Νίκος Παπαδόπουλος.

Advertisement

Το μυστήριο, όπως διαβάζουμε στο προσκλητήριο, θα τελεστεί την ερχόμενη Δευτέρα 3 Απριλίου στο Περιστέρι, στις 17.00, με τους καλεσμένους να λαμβάνουν την ακριβή τοποθεσία με προσωπικό μήνυμα στα κινητά τους.

Ωστόσο, κανείς από τους γνωστούς του “ζευγαριού” δεν επιβεβαιώνει την είδηση ενώ ερωτηματικά προκαλεί εκτός του ξαφνικού ότι αύριο είναι Πρωταπριλιά.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως ακόμα πρόκειται και για διαφημιστικό κόλπο προκειμένου να προωθηθεί το νέο τραγούδι του Βασίλη Οικονόμου.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: