Ιάσονας Τριανταφυλλίδης για Αρναούτογλου: «Δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βγάζει πάρα πολλά λεφτά»

Advertisement

O Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Open Weekend και στην Σοφία Μανουσακίδου.

«Αρναούτογλου. Αν πει ο Αρναούτογλου κάτι κακό για κάποιον, για αυτόν τον κάποιον είναι παράσημο. Προφανώς με ξέρει πολύ καλά για να μπορεί να κρίνει τι είμαι και τι δεν είμαι. Προσωπικά δεν μπορώ να πω κάτι τέτοιο. Εγώ γράφω μόνο για τις δουλειές ανθρώπων.

Advertisement

Πριν αρκετά χρόνια, όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κι ο Όμορφος κόσμος το πρωί, είχα γράψει την γνώμη μου για αυτές τις εκπομπές και τον ίδιο.

Δεν έχει πάει σχολείο, δεν έχει σπουδάσει και ξαφνικά βρίσκεται να βγάζει πάρα πολλά λεφτά και να είναι προβεβλημένος σε μια κοινωνία που λατρεύει το χρήμα κι όχι τους ανθρώπους που αγωνίζονται να ξεχωρίσουν. Αυτά τα πράγματα τα βρίσκω επικίνδυνα. Τους αυτοδημιούργητους, που καμαρώνουν γιατί δεν έχουν καλλιεργήσει τον εαυτό τους, τους θεωρώ επικίνδυνους γιατί όλοι όσοι είναι προβεβλημένοι, είναι πρότυπα για την κοινωνία» σχολίασε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Για όσα ανέφερε ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από το Happy Day, είπε: «Το έχω πει πριν χρόνια, όταν πρωτοβγήκε. Για αυτό καμάρωνε κιόλας, ότι είχε έλλειψη παιδείας κι ότι τι να κάνω εμείς ήμασταν φτωχά παιδιά όταν ξεκινήσαμε. Είχε δίκιο ο Παπανώτας».

Advertisement

«Γιατί να μετανιώσω; Που ένας άνθρωπος έδειξε τον πραγματικό του εαυτό; Νομικά; Όχι (σ.σ. δεν θα κινηθώ). Θα κρίνει την προσωπικότητά μου ο Αρναούτογλου; Την έχουν κρίνει άλλοι άνθρωποι πολύ πιο σημαντικοί.

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο στην ζωή από το να σε εκτιμούν λάθος άνθρωποι για λάθος λόγο. Αυτό που είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το βρίσκω εξαιρετικό. Ξεκαθάρισε τόσο απλά το θέμα ότι δεν λέω μόνο κακές κουβέντες, λέω και καλές καμία φορά» συνέχισε ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: