Τους «λύγισε» με την καλή του νεράιδα: «Η σύζυγος μου διαγνώστηκε με σπάνια μορφή καρκίνου στην εγκυμοσύνη» [βίντεο]

Advertisement

Στο Dragons’ Den βρέθηκε ο Γιώργος Κασκαρέλης, στο νέο επεισόδιο που ήρθε το βράδυ της Παρασκευής (31/3) στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, προκειμένου να παρουσιάσει μια υπηρεσία στήριξης Μ.Κ.Ο. μέσω ασφάλειας αυτοκινήτου με το όνομα Goodfairy.

Μέσα από την προσωπική του ιστορίας, όμως, έμελλε να συγκινήσει τόσο τους πέντε dragons όσο και το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1.

Advertisement

Ειδικότερα, ο Γιώργος Κασκαρέλης εξομολογήθηκε πως «η ιδέα ήρθε το 2014 όταν τυχαία είδα μια εταιρεία η οποία πουλούσε ανδρικές κάλτσες.

Αυτοί έλεγαν «αν την πάρετε από εμάς, θα δώσουμε το 10% της αξίας της κάλτσας σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό. Την ίδια χρονιά η σύζυγος μου διαγνώστηκε με μία σπάνια μορφή καρκίνου κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

«Αυτό το πράγμα οδήγησε σε μια ιστορία που κράτησε σχεδόν 4 χρόνια που ήταν δύσκολα. Παρά τις δυσκολίες όμως ήμασταν τυχεροί στην ατυχία μας γιατί είχαμε εμείς τα χρήματα για να έχουμε οποιαδήποτε διευκόλυνση χρειαστούμε.

Advertisement

Την ίδια στιγμή όμως έβλεπα πολλούς ανθρώπους, τους οποίους συναντούσα, που δεν είχαν αυτή την πολυτέλεια» συμπλήρωσε.

Όταν μάλιστα η Μαρία Χατζηστεφανή εξέφρασε ενδιαφέρον να μάθει για την εξέλιξη της υγείας της συζύγου του, ο παίκτης του Dragons’ Den πρόδωσε πως «Tην χάσαμε το 2017. Ήταν κάτι το οποίο δεν μπορούσαμε να αντιμετωπίσουμε και μπορώ να πω ότι ησύχασε.

Είπε τότε πως, όταν σταθώ και πάλι στα πόδια μου και ξαναφτιάξω τη ζωή μου, να θυμηθώ και πάλι αυτή την ιδέα με τις κάλτσες και να την μεταφράσω στην αγορά. Κάτι που έκανα και είμαι σήμερα μπροστά σας».

Advertisement

«Πολλοί άνθρωποι βιώνουν δυσκολίες στη ζωή τους και το κρύβουν. Κρύβουμε πολλά πράγματα στην Ελλάδα. Ασθένειες, αναπηρίες και τα λοιπά. Νομίζω όμως πως βλέποντας έναν άνθρωπο που έχει ξαναφτιάξει τη ζωή του, γιατί πριν από έξι εβδομάδες γεννήσαμε δίδυμα με την δεύτερη γυναίκα μου και η πρώτη μου κόρη έχει τώρα τα δυο αδελφάκια που ήθελε πάντα, είναι σαν ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όσους ανθρώπους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη ζωή τους.

Θέλω να τους πω πως είμαι εδώ, στέκομαι και προσπαθώ να ακολουθήσω τα όνειρα μου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Κασκαρέλης για να φέρει το χαμόγελο τόσο στη Μαρία Χατζηστεφανή όσο και τους υπόλοιπους επενδυτές του Dragons’ Den.

Για την ιστορία, η αρχική πρόταση του Γιώργου ήταν 42.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας του. Κάτι που πέτυχε και δη εις διπλούν, μιας και τόσο ο Πολ Ευμορφίδης όσο και ο Λέων Γιοχάη θέλησαν να επενδύσουν το συγκεκριμένο ποσό.

Advertisement

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: