Χριστίνα Μπόμπα: Ο αυστηρός κανόνας που έχει βάλει από τώρα στις δίδυμες κόρες της και οι δημόσιες εξηγήσεις

Χριστίνα Μπόμπα: Ο αυστηρός κανόνας που έχει βάλει από τώρα στις δίδυμες κόρες της και οι δημόσιες εξηγήσεις
Advertisement

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και συχνά δημοσιεύει στιγμιότυπα με τις δίδυμες κόρες της την ώρα του παιχνιδιού.

Οι μικρές περνούν πολλές ώρες της ημέρας παίζοντας, με τους γονείς τους να φροντίζουν να τις δίνουν όσο περισσότερα ερεθίσματα μπορούν.

Advertisement

Έτσι, το σπίτι τους θυμίζει παιδότοπο, καθώς σε όλους σχεδόν τους χώρους υπάρχουν πολλά παιχνίδια, όπως το τραμπολίνο, το οποίο έχει κάνει δώρο ένας φίλος του ζευγαριού και οι δίδυμες το τιμάνε ακούγοντας μουσική.

Ωστόσο, δεν κάνουν ταυτόχρονα και οι δύο, καθώς είναι επικίνδυνο και μάλιστα, σε βίντεο που είχε ανεβάσει η Χριστίνα Μπόμπα, ακουγόταν η Αριάνα να φωνάζει «μία μία».

Όπως έσπευσε να εξηγήσει η influencer «η Αριάνα φωνάζει «μία μία» όσο κάνει η Φιλίππα τραμπολίνο, γιατί έχουμε τον κανόνα πώς δεν ανεβαίνουμε μαζί στο τραμπολίνο να μην χτυπήσουν τα κεφάλια μας! Αρα … Μία Μία ανεβαίνουμε».

Advertisement

Πέρα από τα παιχνίδια στο σπίτι, οι δίδυμες κόρες της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη πηγαίνουν πολύ συχνά στην παιδική χαρά, κάνουν βρεφική κολύμβηση, ενώ πρόσφατα συμμετείχαν και στην πρώτη τους δεντροφύτευση.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: