Δικαστική διαμάχη Σίσσυς Χρηστίδου – Θοδωρή Μαραντίνη: Αθώος ο τραγουδιστής, «σφάζει» με το γάντι την πρώην του

Δικαστική διαμάχη Σίσσυς Χρηστίδου – Θοδωρή Μαραντίνη: Αθώος ο τραγουδιστής, «σφάζει» με το γάντι την πρώην του
Advertisement

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη Φαίη Φώτου έκανε δηλώσεις σχετικά με τη δικαστική του διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, ο ίδιος αθωώθηκε, καθώς τελικά αποπλήρωσε το ποσό της διατροφής που όφειλε να καταβάλλει στη Χρηστίδου.

Advertisement

Μάλιστα, υποστήριξε πως για να τα καταφέρει αναγκάστηκε να πάρει δάνειο από την τράπεζα, καθώς όπως είχε υποστηρίξει στο δικαστήριο, τα οικονομικά του -λόγω της περιόδου της πανδημίας- δεν ήταν τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να αδυνατεί να είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του.

«Σίγουρα, δεν μπορεί να είναι ευχάριστο κάτι τέτοιο. Είναι αρκετά στενάχωρο, έτσι όπως έχει εξελιχθεί, όπως έχει πάει όλο αυτό το πράγμα. Εντάξει, η ζωή τα φέρνει έτσι καμιά φορά. Αφορούσε ένα ποσό για το οποίο είχα δεσμευτεί έτσι κι αλλιώς από πριν, ότι θα αποπληρώσω.

Αυτό λύθηκε, υπάρχουν τρόποι, υπάρχουν δάνεια που μπορείς να πάρεις και να αποφύγεις όλο αυτό. Οπότε έτσι όπως είχα δεσμευτεί, το κανόνισα οπότε πλέον αθωώθηκα – όπως ήταν και φυσικό. Είναι λίγο στενάχωρο όλο αυτό που έχει συμβεί. Χαίρομαι που τελειώνει καλά κι έχω αθωωθεί από όλο αυτό.

Advertisement

Ο καθένας πρέπει να κάνει την αυτοκριτική του και νομίζω να συμβουλευτεί πιο σωστά τον εαυτό του και τους γύρω του ώστε ό,τι διαφορές μπορεί να υπάρξουν και να προκύψουν να αφορούν την πραγματικότητα και να είναι μέσα από το πρίσμα της αγάπης, της οικογένειας -που έτσι κι αλλιώς υπάρχει ακόμα- και το καλό των παιδιών.

Το θέμα είναι να ξεμπερδεύουμε, να τελειώνουμε, υπάρχουν τρόποι και μακάρι να υπήρχε λίγο καλύτερη διάθεση και να μην χρειαζόταν να φτάσουμε ως εδώ», είπε και συνέχισε:

«Θα είναι ένα ιδιαίτερο Πάσχα, γιατί έχω ένα θέμα υγείας που με ταλαιπωρεί τα τελευταία 3 – 4 χρόνια. Πρέπει να το φτιάξω επιτέλους, οπότε θα κάνω μια επέμβαση. Ευελπιστώ να είμαι σε καλή φάση ανάρρωσης. Την επόμενη εβδομάδα θα είμαι με τα παιδιά μου. Θα αναρρώσω με τα παιδιά μου».

Advertisement

«Ήταν ελάχιστες οι εμφανίσεις μου στον καιρό του κορωνοϊού, αλλά όχι αρκετές για να πληρώνω, αυτά που είχα συναινέσει να πληρώνω. Το κράτος ουσιαστικά μου απαγόρεψε να δουλέψω. Θα τα πληρώσω αυτά τα χρήματα στην κα. Χρηστίδου, είτε πιστεύω ότι είναι πολλά ή λίγα.

Λόγω του οικονομικού αδιεξόδου ζήτησα μείωση ενοικίου, ώστε να μπορέσω να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Αυτή τη στιγμή πληρώνω 900 ευρώ ενοίκιο για το σπίτι στα Βριλήσσια ενώ οδηγώ ένα μεταχειρισμένο τζιπ, με 400 ευρώ δόση», είχε τονίσει ο Θoδωρής Μαραντίνης στο δικαστήριο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: