Μαθεύτηκε για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Αυτός είναι ο πασίγνωστος δημοσιογράφος που έχει έρθει κοντά, 2 μήνες μετά το διαζύγιο με τον Δημητρίου

Advertisement

Η είδηση περί διαζυγίου για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Σπύρο Δημητρίου ύστερα από δυόμισι χρόνια γάμου, έσκασε σαν «βόμβα».

Η τραγουδίστρια και ο δικηγόρος αποφάσισαν να αλλάξουν σελίδα στην προσωπική τους ζωή και οι δρόμοι τους να χωρίσουν.

Advertisement

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στην εφημερίδα Espresso, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φαίνεται πως έχει έρθει κοντά με τον γνωστό δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, ο οποίος συνεργάζεται με τη Σίσσυ Χρηστίδου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!».

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε μέσω της δουλειάς του, καθώς της είχε κάνει μια συνέντευξη πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας έκτοτε μια φιλική επαφή μαζί της.

Advertisement

Μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας, ωστόσο τους δόθηκε η αφορμή, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να κάνουν πλέον λόγο για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά τους με πολλές προοπτικές… εξέλιξης σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.

Μένει να δούμε αν όλα αυτά είναι αλήθεια!

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: