Τα τρία ζώδια που λατρεύουν όλοι και τα δυο που αντιπαθούν

Advertisement

Όπου πας γίνεται ντόρος, κερδίζεις την προσοχή, τα κομπλιμέντα και σκλαβώνεις καρδιές ή μήπως προκαλείς αντιπάθεια, ακόμα και αν δεν έχεις κάνει τίποτα; Μάλλον το ζώδιό σου έχει τις απαντήσεις που ψάχνεις.

Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω ποια είναι τα ζώδια αυτά που, όπου κι αν εμφανιστούν, εισπράττουν συναισθήματα λατρείας και ποια ούτε που να τα βλέπουν μπροστά τους!

Advertisement

Απλά να σου πούμε όμως, ότι η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική…

ΤΑ ΛΑΤΡΕΜΕΝΑ ΖΩΔΙΑ

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ο πλέον δημοφιλής, επειδή είναι διασκεδαστικό να κάνεις παρέα ή να μιλάς μαζί του και αρκετά πιστός σαν φίλος. Δεν είναι δύσκολο να ταιριάξει με αρκετούς ανθρώπους και έχει αυτή τη χαρισματική προσωπικότητα που είναι σχεδόν αδύνατο να μην τον αγαπούν.

Έχει χιούμορ, του αρέσει να καλοπερνά, δε μιζεριάζει, αγαπά τη ζωή και ζει την κάθε μέρα του σαν να είναι η τελευταία. Ακόμη και όταν γεράσει, παραμένει «παιδί», πάντα ενεργός και περνά αρκετό χρόνο με άτομα που τον νοιάζονται.

Advertisement

ΖΥΓΟΣ

Είναι ένα από τα παιδιά της Αφροδίτης, οπότε λογικό είναι να κερδίζει την αγάπη και τη συμπάθεια των άλλων, με την εμφάνιση και τους καλούς του τρόπους.

Είναι άνθρωπος ήρεμος, που δεν του αρέσουν οι φωνές και οι τσακωμοί, δεν παίρνει το μέρος κανενός, φροντίζοντας να είναι αντικειμενικός. Προσέχει πάντα την εικόνα του, είναι κοινωνικότατος και με την καλή κουβέντα στο στόμα.

Επιπλέον, λατρεύει να σχετίζεται, να γνωρίζεται και φυσικά να διαιτητεύει… και να συμβιβάζει πρόσωπα και καταστάσεις, οπότε λογικό είναι να τον αγαπούν.

Advertisement

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτός κι αν δεν παραμένει παιδί, όσα χρόνια κι αν περάσουν… Είναι η χαρά της ζωής, η ψυχή της παρέας, ο άνθρωπος με τα λιγότερα κολλήματα, εξωστρεφής, χιουμορίστας, μέσα στον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία, που δύσκολα κρατά κάποιος κακία, με την κοτσάνα που μπορεί να πετάξει άθελά του γιατί ξέρουν οι πάντες ότι είναι καλόψυχος και δεν κάνει τίποτα εσκεμμένα ή βάσει σκοπιμότητας.

Πώς να μην είναι αγαπητός στον κόσμο, όταν ακόμα και τις γκάφες του, όχι μόνο δεν τις κρύβει, αλλά τις εξιστορεί με τέτοιο τρόπο που οι υπόλοιποι κλαίνε από τα γέλια.

ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΑ ΖΩΔΙΑ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός φοβίζει καθώς είναι γνωστός για την απολυτότητα και την ισχυρογνωμοσύνη του και διάσημος για την εκδικητικότητά του, οπότε δεν είναι να απορεί κάποιος που έχει την πρώτη θέση σε αυτή τη λίστα και ίσως γι’ αυτό είναι το πιο μισητό ή αντιπαθητικό ζώδιο.

Είναι εσωστρεφής, λιγομίλητος, dark, σαρκαστικός, δεν του αρέσει η πολυκοσμία, τα γλέντια, οι υπερβολικές εκδηλώσεις και διαχυτικότητες (τις βρίσκει ψέυτικες), δύσκολα κάνει γνωριμίες και ακόμα περισσότερο φιλίες, αφού δεν εμπιστεύεται κανέναν και κρατά τους πάντες σε απόσταση.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος παραβαίνει συνεχώς τον κανόνα του «αν δεν έχεις καμιά καλή κουβέντα να πεις, τότε μην μιλάς καθόλου» κι αυτό είναι που την κάνει αντιπαθή και μισητή.

Όταν έχεις ιδιοτροπίες, κουτάκια στο κεφάλι σου, κατακρίνεις συνεχώς, είσαι μέσα στην παρατήρηση, την αντίρρηση, τη διαφωνία και δε βρίσκεις τίποτα «σωστό», λογικό είναι να μη θέλει κανείς να έχει μαζικά με σένα.

Αλλά (εδώ είναι και το παράλογο) δεν την ενοχλεί καθόλου. Αντίθετα, θεωρεί ότι είναι η καλύτερη όλων και γι’ αυτό δεν αρέσει…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: