Μπουρδούμης–Δροσάκη: Ο κρυφός γάμος, η δύσκολη εγκυμοσύνη, η δίκη Φιλιππίδη & ο ξαφνικός χωρισμός 3 χρόνια μετά

Μπουρδούμης–Δροσάκη: Ο κρυφός γάμος, η δύσκολη εγκυμοσύνη, η δίκη Φιλιππίδη & ο ξαφνικός χωρισμός 3 χρόνια μετά
Advertisement

Ήταν ένας από τους χωρισμούς που δεν τον βλέπαμε να έρχεται.. και δεν είναι λίγοι αυτοί που ξαφνιάστηκαν στο άκουσμα του χωρισμού του Αλέξανδρου Μπουρδούμη με τη Λένα Δροσάκη.

Αν και το ρεπορτάζ και τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο οτι ήταν χώρια εδώ και 3 μήνες περίπου αλλά όπως και την προσωπική τους ζωή έτσι και τον χωρισμό τους είναι λογικό να θέλουν να τον κρατήσουν εκτός δημοσιότητας ειδικά όταν υπάρχει και ένα παιδί.

Advertisement

Όπως ακριβώς δήλωσε και η Λένα Δροσάκη λίγες ώρες μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού τους.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 3 χρόνια και έχουν αποκτήσει και ένα παιδί ενώ φέτος εμφανίζονται μαζί στο θέατρο.

Όταν γνωρίστηκαν υπήρξαν και οι 2 τους για αρκετό καιρό ελεύθεροι, η σχέση τους ξεκίνησε την άνοιξη του 2019 και την κρατούσαν κρυφή και εκτός δημοσιότητας καθώς δεν το γνώριζαν ούτε κάποιοι από τους κοντινούς τους ανθρώπους.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είπε ότι γνώρισε τη Λένα Δροσάκη μέσω κοινών φίλων και ότι τα πράγματα προχώρησαν με φυσικότητα γιατί ήταν το σωστό timing και για τους δύο.

Advertisement

«Το να είσαι πατέρας είναι μια άλλη κατηγορία. Υπέροχη, μοναδική και ανεπανάληπτη. Το απολαμβάνω με τις δυσκολίες και τις χαρές του. Ήρθαν τα πράγματα πολύ γρήγορα. Ήρθαν όλα στην ώρα τους.

Ήμασταν και οι δύο έτοιμοι να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλον και να μπούμε σε αυτό το κοινό ταξίδι. Γίναμε ζευγάρι, μετά από λίγο έμεινε έγκυος και το απολαμβάνουμε. Είχα φάει “κατραπακιά” με την Λένα, με το που την είδα.

Δεν περίμενα να μου δώσει σημασία. Ένας κοινός μας φίλος έκανε τη γνωριμία. Υπήρχε ένας δισταγμός όταν την γνώρισα. Δεν ήξερα τι εικόνα είχε για μένα. Με έβλεπε στα περιοδικά και στην τηλεόραση. Όταν έγινε γνωστό ότι θα κάνω ταινία με τον Γαβρά, κάτι έγινε (γέλια).

Advertisement

Βγήκαμε μετά το θέατρο με κοινή παρέα. Την είχα δει και το είχα επικοινωνήσει. Ήταν μια φανταστική Πρωτοχρονιά…» αποκάλυψε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης για την πρώτη γνωριμία τους στο «The 2Night Show».

Η πρώτη κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι έγινε στις αρχές Σεπτεμβρίου του 2019 στο Φεστιβάλ Βενετίας και στην πρεμιέρα της ταινίας «Ενήλικοι Στο Δωμάτιο» του Κώστα Γαβρά, στην οποία ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης πρωταγωνιστεί υποδυόμενος τον Αλέξη Τσίπρα.

Τότε οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στο κόκκινο χαλί χέρι χέρι και ο Αλέξανδρος δημοσίευσε μια κοινής του φωτογραφία γράφοντας από κάτω «το κορίτσι μου» αναφερόμενος φυσικά στην Λένα Δροσάκη.

Advertisement

Έναν χρόνο μετά γίνεται γνωστή η εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη. Το ζευγάρι παντρεύεται μυστικά στις 27 Ιουνίου 2020, με τη νύφη να διανύει τότε τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ένα μήνα αργότερα η ηθοποιός γέννησε ένα αγοράκι. ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν η Άννα Βίσση.

Πώς του ανακοίνωσε η Λένα Δροσάκη ότι ήταν έγκυος; «Μου το ανακοίνωσε με έναν πολύ έξυπνο και χαριτωμένο τρόπο. Ήταν μια περίοδος που έτρεχα με τις παραστάσεις. Μου είπε αν θα περάσω από το σπίτι… Μπήκα μέσα, έκατσα, της είπε “Τι γίνεται;”. Μου είχε βάλει να φάω κάτι κι έτσι όπως κάθομαι βλέπω ένα κουτί.

Δεν του έδωσα σημασία στην αρχή και λέγαμε τα νέα μας. Κοιτάζω το κουτί και λέω κάτι μου θυμίζει. Εδώ βάζω τα χαρτιά της εφορίας και διάφορα. Κι έλεγα τι δουλειά έχει εδώ; Μου λέει “Άνοιξε το, σε παρακαλώ”.

Advertisement

Το άνοιξα και είδα το τεστ. Έμεινα “παγωτό”. Μεγάλη συγκίνηση! Ξεκίνησε ένα άλλο ταξίδι. Ήταν μια δύσκολη εγκυμοσύνη μέσα στην καραντίνα. Ακούγαμε τα πάντα, διαβάζαμε τι θα γίνει. Η γυναικολόγος μας έλεγε προσοχή».

Η Λένα Δροσάκη είχε αναφερθεί και στην εγκυμοσύνη. «Eίχα μία πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη, στην αρχή η αγωνία μου ήταν να επιβιώσουμε και οι δύο. Κινδυνέψαμε και οι δύο. Γέννησα στον 8ο μήνα»

Λίγο καιρό αργότερα έγινε γνωστή και η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη μαζί και η επίσημη καταγγελία της ηθοποιού Λένας Δροσάκη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), σχετικά με τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη .

Advertisement

Υπενθυμίζεται πως η Λένα Δροσάκη μαζί με τις συναδέλφους της ηθοποιούς Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και Πηνελόπη Αναστασοπούλου ζήτησαν τη διαγραφή του εν λόγω ηθοποιού, υποστηρίζοντας πως η αντισυναδελφική και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του προσέβαλε τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Η κα Δροσάκη στην καταγγελία της ανατρέχει στο 2007, όταν σε ηλικία 24 ετών, ήταν φοιτήτρια στο προκαταρκτικό έτος δραματικής σχολής στην οποία είχε εγγραφεί και φοιτούσε, όταν γνώρισε τον καταγγελλόμενο στο πλαίσιο των επισκέψεων που διοργάνωνε η σχολή στο σετ των γυρισμάτων επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς που πρωταγωνιστούσε.

Μάλιστα άρχισε να την απειλεί ανοιχτά ότι αν δεν ενδώσει, θα φροντίσει ώστε να “κοπεί” στις εξετάσεις του υπουργείου, όπως και συνέβη.

Στο πλάι της βρισκόταν πάντα ο σύζυγός της Αλέξανδρος Μπουρδούμης. Μήνυμα στήριξης αλλά και θαυμασμού στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, είχε στείλει μετά την καταγγελία της ίδιας και των τριών Ελληνίδων πρωταγωνιστριών εις βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Advertisement

«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σ’ ευχαριστώ @lenakidrs. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου», γράφει στο τρυφερό μήνυμα που πόσταρε στο Instagram o ηθοποιός.

Η ετυμηγορία του δικαστηρίου για ενοχή του Πέτρου Φιλιππίδη για τις δύο απόπειρες βιασμού που τελέστηκαν το 2010 και το 2014, ήταν μια δικαίωση για τη Λένα Δροσάκη που στήριξε το ελληνικό #Metoo.

Όπως αθόρυβα και διακριτικά το ζευγάρι ήταν μαζί, έτσι αθόρυβα ήρθε και ο χωρισμός τους. Μετά από 4 χρόνια σχέσης και 3 έγγαμου βίου το ζευγάρι έριξε τίτλους τέλους. Το ζευγάρι παραμένει επαγγελματικά μαζί καθώς πρωταγωνιστούν στο βραβευμένο έργο της Anna Ziegler «Photograph 51». Ενώ θα είναι και μαζί στην ανατροφή του παιδιού τους.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: