Δωροθέα Μερκούρη: «Δεν με φλερτάρουν καθόλου, οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες -Οι Ιταλοί είναι πιο απλοί»

Advertisement

Μία σύγκριση ανάμεσα στους Έλληνες και τους Ιταλούς έκανε η Δωροθέα Μερκούρη σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μετά από σχετική ερώτηση ρεπόρτερ της εκπομπής «Mega Καλημέρα», σχολίασε το φλερτ από τους δύο λαούς, περιγράφοντας τους άνδρες στην Ελλάδα «φοβητσιάρηδες».

Advertisement

Πιο αναλυτικά, είπε: «Οι Ιταλοί είναι πιο απλοί από τους Έλληνες. Θα σε συναντήσουν σε ένα καφέ και θα σου πουν “μήπως θέλεις να βγούμε;”. Δεν με φλερτάρουν οι άντρες καθόλου, οι Έλληνες είναι φοβητσιάρηδες και δεν βγαίνουν έξω»,.

Στην πορεία των όσων δήλωσε, η Δωροθέα Μερκούρη αναφέρθηκε στα παιδιά της και τη σχέση που έχουν διαμορφώσει: «Αφήνω τα παιδιά μου ελευθέρα, μπορεί και κάποια μέρα να μην τα πάρω και τηλέφωνο.

Έχουν πολύ καλές σχέσεις με τον μπαμπά τους, τις αγαπάει και μεταξύ μας είμαστε μία χαρά. Δεν μου κάνει εντύπωση που η κόρη μου, η Γαία, ασχολείται με το μόντελινγκ».

Advertisement

Τέλος η Δωροθέα Μερκούρη αναφέρθηκε στο μόντελινγκ λέγοντας: «Το μόντελινγκ είναι μία μικρή κατάσταση στην ζωή μας για όσο είμαστε μικρές.

Δεν με είδαν ποτέ μόνο σαν μία όμορφη γυναίκα. Δεν ήμουν η πιο όμορφη γυναίκα, είχα πάντα καμπύλες και δεν ήμουν ξανθιά. Δεν έδινα σημασία σε οποίον μου έλεγε ότι πρέπει να χάσω κιλά».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: