Επιστρέφει το «World Party» με Σάκη Τανιμανίδη – Γιώργο Μαυρίδη; Οι φήμες και η αλήθεια

Επιστρέφει το «World Party» με Σάκη Τανιμανίδη – Γιώργο Μαυρίδη; Οι φήμες και η αλήθεια
Advertisement

Ένα ερώτημα που απασχολεί τους φανατικούς της εκπομπής World Party από την πρώτη κιόλας ημέρα του φινάλε της κλήθηκε να απαντήσει ακόμα μία φορά ο Σάκης Τανιμανίδης στην εκπομπή Super Κατερίνα, η κάμερα της οποίας τον συνάντησε στο αεροδρόμιο με τη Χριστίνα Μπόμπα, λίγο πριν ταξιδέψουν για την Κύπρο.

Η ερώτηση απλή, θα επιστρέψει το World Party στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Μαυρίδη στην παρουσίαση;

Advertisement

Ο παρουσιαστής του Dragon’s Den παρότι έχει ακούσει πολλές φήμες στην πραγματικότητα είναι ο μόνος (μαζί με τον Γιώργο Μαυρίδη) που μπορούν να δώσουν μία έγκυρη απάντηση.

Ο Σάκης Τανιμανίδης για πρώτη φορά δεν απέκλεισε κάποια στιγμή να γίνει η επιστροφή λέγοντας χαρακτηριστικά «ποτέ μη λες ποτέ» για μια εκπομπή μεγάλης επιτυχίας που όμως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει προς το παρόν σκέψη από τους δύο πρώην παρουσιαστές τους για να επιστρέψει.

Εξάλλου και οι δύο «τρέχουν» άλλα projects αυτήν την περίοδο και η επιστροφή του World Party θα χρειαζόταν πολύ χρόνο εκτός Ελλάδας για τα ταξίδια σε όλον τον κόσμο.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: