Συνατσάκη: «Δεν απολαμβάνω την αυπνία και την εξάντληση που ήρθαν μαζί με τους πρώτους μήνες ζωής του γιου μου»

Advertisement

Τέσσερις μήνες ζωής κλείνει η Ολίβια, η κόρη της Μαίρης Συνατσάκη και η μανούλα έκανε μία τρυφερή ανάρτηση για την κόρη της.

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέφερε τις τέσσερις αλήθειες που της έμαθε η κόρη της για τη νέα της ζωής ως μητέρα.

Advertisement

Αρχικά έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Το Ολιβιάκι έγινε σήμερα 4 μηνών. Αυτές είναι 4 αλήθειες που μου έμαθε αυτό το διάστημα για την καινούργια ζωή» και συνέχισε:

-«Είμαι πολύ διαβασμένη, ήθελα πολύ να μου συμβεί όλο αυτό και άρα είμαι έτοιμη να τα αντιμετωπίσω όλα!». Ούτε καν. Μητρότητα είναι ένας συνδυασμός από ένστικτο, προσπάθεια και πάρα πολλή εκπαίδευση. Καθημερινή, ασταμάτητη εκπαίδευση από το παιδί σου.

-«Η επιστροφή θα είναι εύκολη!». Εξαιρετικά πιεστική! Αρχικά σε τι να επιστρέψεις; Τίποτα από την προηγούμενη ζωή σου δεν μπορεί να μείνει το ίδιο. Όλα χτίζονται ξανά σε ολοκαίνουργιες βάσεις.

Advertisement

-«Θα λατρεύω κάθε στιγμή αυτής της νέας κατάστασης! Το ήθελα πολύ και δεν πρέπει να είμαι αχάριστη». Το να λατρεύεις το παιδί σου δεν σημαίνει ότι οφείλεις να λατρεύεις κάθε αυπνία, πόνο, πείνα, εξάντληση που έρχονται μαζί με τους πρώτους μήνες της ζωής του. Αυτά τα συναισθήματα δεν σε κάνουν κακό γονέα.

-«Θα κάνω όλα όσα έκανα τώρα, απλά μαζί με το παιδί». Ναι αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Επίσης μπορεί να μη θέλεις πια να κάνεις όλα όσα έκανες μέχρι τώρα. Η δουλειά μπορεί να μην έχει την ίδια προτεραιότητα πια. Κάποιες σχέσεις μπορεί να μην έχουν την ίδια προτεραιότητα πια. Και αυτό είναι εντάξει» κατέληξε η Μαίρη Συνατσάκη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: