Έφη Θώδη: «Όλα είναι ψέματα, θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ»

Έφη Θώδη: «Όλα είναι ψέματα, θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ»
Advertisement

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Ανδρέα Θεοδώρου έδωσε η Έφη Θώδη. Η τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που πέρασε και για τα ψέματα που γράφτηκαν τότε.

Το πρόβλημα υγείας που περάσατε τι ακριβώς ήταν;

Advertisement

Θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα, γιατί δεν θα τους αφήσω στον Θεό, όπως έλεγα αρχικά. Θα βάλω τους δικηγόρους μου και όποιος γράψει κάτι για μένα, θα με βρει αντιμέτωπη. Αρκετά τους ανέχτηκα να γράφουν τα διάφορα στο ίντερνετ για μένα. Όλα αυτά που λένε είναι ψέματα.

Διάβασα ότι πάθατε νευρικό κλονισμό και νοσηλευτήκατε σε ψυχιατρείο.

Ήταν νοσοκομείο και όχι ψυχιατρείο. Είχαν πειραχτεί τα νεύρα μου, πού είναι το κακό, η πρώτη είμαι ή η τελευταία; Έπρεπε να με ξεσκίσουν και να με φάνε όπως με φάγανε; Μου έφαγαν μέχρι και τα κόκκαλα, την ψυχή δεν μπόρεσαν να μου φάνε μόνο.

Έγραψαν ότι φτάσατε κοντά στην αυτοκτονία…

Όλα είναι ψέματα. Με την καλή μου την καρδιά όμως, έλεγα «άσε να τους τιμωρήσει ο Θεός», αλλά τώρα θα τους τιμωρήσω εγώ, με τους δικηγόρους μου. Δεν θα αφήσω κανέναν όρθιο. Αυτό που πέρασα, ήταν περαστικό. Θα κινηθώ νομικά και αυτούς τους μάγκες θα τους περιποιηθώ.

Advertisement

Σας στεναχωρεί πολύ αυτή η ιστορία, έτσι δεν είναι;

Στεναχωριέμαι και λέω «γιατί σε μένα; Τι τους έκανα;». Το μόνο που έκανα, ήταν να βγαίνω να τραγουδάω και να χαρίζω το χαμόγελό μου σε όλον τον κόσμο. Ποιον έβλαψα;

Πιστεύετε ότι όλο αυτό που περάσατε, μπορεί να ήταν λόγω της υπερβολικής δημοσιότητας;

Κανείς δεν τα ξέρει αυτά. Κανείς δεν έχει αποκρυπτογραφήσει την ψυχή του ανθρώπου. Είναι ανεξερεύνητη.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: