Λάκης Γαβαλάς: Έχω μια ντουλάπα γεμάτη μαντήλια για να κλάψω που δεν θα βγει του χρόνου το GNTM

Λάκης Γαβαλάς: Έχω μια ντουλάπα γεμάτη μαντήλια για να κλάψω που δεν θα βγει του χρόνου το GNTM
Advertisement

Στο μέλλον του GNTM με έναν δηκτικό τρόπο αναφέρθηκε μέσω τηλεοπτικών του δηλώσεων ο Λάκης Γαβαλάς.

Με αφορμή την guest εμφάνισή του στη σειρά του Open «Η Δική μας Οικογένεια», ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος Είναι Πρωινιάτικα;».

Advertisement

«Συμμετέχω στη σειρά «Η Δική μας Οικογένεια». Μέσα στο κόνσεπτ υπήρχε ένας μόδιστρος, που έπρεπε να ντύσει την Ηρώ Μανέ για να πάει να δει τους βασιλείς.

Οπότε, ζητάνε έναν μόδιστρο. Εγώ είμαι δυστυχώς πλέον γέρος, στα αζήτητα και είμαι σε γηροκομείο», ανέφερε αρχικά ο δημοφιλής σχεδιαστής για τον ρόλο που υποδύεται στη σειρά.

Σε ό,τι αφορά το γύρισμα, ο σχεδιαστής είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ είμαι και… ούφο! Έπρεπε να μάθω τα λόγια, να τα ξαναμάθω. Γυρίζαμε, ξαναγυρίζαμε».

Advertisement

«Για να κάνω κάτι στην τηλεόραση έχω πια τρελές απαιτήσεις και δεν νομίζω ότι το ελληνικό σύστημα μπορεί να το πραγματοποιήσει. Είναι όλα fake και εγώ θέλω να είμαι αληθινός σε ό,τι κάνω στη ζωή μου. Προτιμώ να απέχω μέχρι να έχω μια τέτοια θέση», σχολίασε ο Λάκης Γαβαλάς.

«Ευτυχώς, έχω μια ντουλάπα γεμάτη μαντήλια και μπορώ να κλάψω ατελείωτα που δεν θα βγει του χρόνου το GNTM. Δεν μου αρέσει το My Style Rocks, γιατί χρησιμοποιούν κάποια κορίτσια για να κάνουν νούμερα» είπε ο Λάκης Γαβαλάς, και παραδέχθηκε ότι «δεν είμαι μόνος».

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: