Είχε νεκρή κατσαρίδα στα γεννητικά της όργανα και δεν είχε πάρει χαμπάρι – Πώς αντέδρασαν οι γιατροί

Είχε νεκρή κατσαρίδα στα γεννητικά της όργανα και δεν είχε πάρει χαμπάρι – Πώς αντέδρασαν οι γιατροί
Advertisement

Μια γυναίκα στην Ονδούρα αφαίρεσε μια κατσαρίδα από τον κόλπο της, αφού πήγε στον γιατρό, κάνοντας παράπονο για ένα «εξαιρετικά περίεργο» συναίσθημα στα γεννητικά της όργανα, όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (06/04).

Η ασθενής, η οποία δεν κατονομάστηκε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί και είπε ότι ένιωθε σαν κάτι «εξαιρετικά παράξενο» να βρίσκεται στον κόλπο της.

Advertisement

Μάλιστα, οι γιατροί έμειναν άναυδοι όταν η εξέταση αποκάλυψε το νεκρό έντομο μέσα της, σύμφωνα με την «Daily Mail».

Η κατσαρίδα αφαιρέθηκε αμέσως και η γυναίκα πήρε εξιτήριο αφού ελέγχθηκε για τραυματισμούς. Επίσης, οι γιατροί που περιέθαλψαν τη γυναίκα στην Τεγκουσιγκάλπα, στην πρωτεύουσα της χώρας, δήλωσαν ότι ήταν «πολύ ανήσυχοι» όταν εντόπισαν το έντομο.

Ο Δρ. Μάρκο Κάλις, γυναικολόγος που φρόντισε την ασθενή, δήλωσε: «Η γυναίκα είπε ότι είχε κάτι ασυνήθιστο στον κόλπο της. Όταν έγιναν οι εξετάσεις, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για ένα έντομο. Στην πραγματικότητα, έπρεπε να αφαιρέσω κάτι που έμοιαζε με κατσαρίδα».

Advertisement

Βέβαια, δεν ήταν σαφές πώς η κατσαρίδα μπήκε στο σώμα της γυναίκας ή για πόσο καιρό βρισκόταν εκεί. Ο γιατρός δήλωσε ότι η γυναίκα ήταν από «αγροτική περιοχή» και ότι το έντομο ήταν ήδη νεκρό

Πολλές περιπτώσεις εντόμων που κολλάνε μέσα σε ανθρώπους αναφέρονται ετησίως, με τους γιατρούς σε ένα νοσοκομείο της Αλαμπάμα να λένε ότι αντιμετωπίζουν έως και πέντε περιπτώσεις το χρόνο, αλλά αυτό συμβαίνει συνήθως σε περιοχές όπως τα αυτιά.

Είναι εξαιρετικά σπάνιο μια κατσαρίδα να εντοπιστεί μέσα στον κόλπο κάποιου. Τα έντομα που μπαίνουν στο σώμα μπορεί να είναι επικίνδυνα, επειδή μπορεί να τραυματίσουν ευαίσθητους ιστούς, όπως στον κόλπο ή στο αυτί, προκαλώντας μόλυνση.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: