Όχι μόνο έδερνε τους ηλικιωμένους γονείς του, είχε πάει και να τους κάψει ζωντανούς ο 50χρονος!

Advertisement

Έναν αδιανόητο «Γολγοθά» βιώνουν εδώ και σχεδόν 10 χρόνια οι δύο ηλικιωμένοι, που όπως φαίνεται και σε βίντεο, έπεσαν θύματα άγριου ξυλοδαρμού από τον ίδιο τους τον γιο.

Σημειώνεται, δε, ότι παλαιότερα είχαν υποβληθεί μηνύσεις και εκδοθεί και καταδικαστικές αποφάσεις. Ο γιος είχε προσπαθήσει να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα με αποτέλεσμα οι ηλικιωμένοι να βγουν έξω και να φωνάζουν για βοήθεια.

Advertisement

Ο λόγος που οι ηλικιωμένοι βιίωναν αυτήν τη νοσηρή κατάσταση ήταν τα χρήματα που ζητούσε συνεχώς ο 50χρονος.

Στην κάμερα του Mega φαίνεται ο 50χρονος γιος, ο οποίος είχε το θράσος να ρωτάει τους αστυνομικούς αν υπάρχει μήνυση και αν θα συλληφθεί ή αν θα μπορούσε να φύγει, αδιαφορώντας για το γεγονός πως με τις πράξεις του έστειλε δύο ηλικιωμένους στο ΚΑΤ.

-Υπάρχει μήνυση, απ’ ότι μπορώ να καταλάβω;

– Τώρα, αυτή τη στιγμή, όχι ακόμα. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί μετά.

-Ααα ωραία, εντάξει. Φεύγω, πάω σπίτι.

-Μισό λεπτό να μιλήσω με τους ανωτέρους μου και να σας ενημερώσω.

Advertisement

Μάλιστα η 80χρονη και ο 86χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και δεν μπορεί να μιλήσει, εμφανίστηκαν στην κάμερα του Mega φορώντας κολάρα και δείχνοντας την κατάσταση του σπιτιού τους και τις τραγικές συνθήκες κάτω από τις οποίες αναγκάζονται να ζουν.

Η πόρτα του διαμερίσματος είναι διαλυμένη. Θυροκολλημένες καταδικαστικές αποφάσεις για τον 50χρονο άνδρα. Μπογιές. Με το κουδούνι βγαλμένο και σκαμμένο. Η πόρτα ανοίγει με μία ταυτότητα.

«Έβαζε φωτιά μέσα στην πρίζα να κάψει τα καλώδια, καλώδια δεν υπάρχουν, τηλέφωνο δεν υπάρχει, θυροτηλεόραση δεν υπάρχει», είπε αρχικά η 80χρονη.

Advertisement

Μάλιστα όπως δήλωσε στην πόρτα υπάρχουν ακόμα και τρύπες, τις οποίες έχουν καλύψει για να μην μπορεί να βλέπει ο 50χρονος τι γίνεται.

Τον καναπέ στο σαλόνι τον έχουν βάλει πίσω από την ξεχαρβαλωμένη πόρτα. Προσπαθούν, με όποιο τρόπο μπορούν, να εμποδίσουν την είσοδο σε όποιον θελήσει να τους κάνει κακό.

«Φοβάμαι μην μπει μέσα. Ακούμε θόρυβο και κλειδωνόμαστε», είπε γυναίκα.

Advertisement

«Το πλυντήριο σπασμένο, η κουζίνα που είχα είναι σπασμένη. Αυτή τη μικρή την έβαλαν κάτω την πάτησαν και ακόμα υπάρχουν τα αποτυπώματα από τα παπούτσια. Όλο το χειμώνα είμαστε μες το κρύο. Πλένουμε και λουζόμαστε με νερό από κατσαρόλες», συμπλήρωσε.

Το aircondition διαλυμένο, τζαμαρίες σπασμένες, έπιπλα σμπαραλιασμένα.

«Έβαλα το ψυγείο στο δωμάτιο γιατί το άδειαζε και τώρα κλειδώνουμε και την πόρτα του δωματίου, όπως μας είπε η αστυνομία. Έσπασε το χερούλι να μπει μέσα. Το ψυγείο άδειο, η κατάψυξη το ίδιο. Δεν άφησε τίποτα» εξηγεί δε η άτυχη ηλικιωμένη μητέρα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: