Ο άνθρωπος που θέλει να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο λέει ότι τα εστιατόρια φοβούνται να τον εξυπηρετήσουν πλέον [βίντεο]

Ο άνθρωπος που θέλει να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο λέει ότι τα εστιατόρια φοβούνται να τον εξυπηρετήσουν πλέον [βίντεο]
Advertisement

Ο Anthony Loffredo, 33 ετών, έχει υποβληθεί σε πολυάριθμες επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να μεταμορφώσει πλήρως το σώμα του, αφού από νεαρή ηλικία είχε «πάθος με τις μεταλλάξεις και τους μετασχηματισμούς του ανθρώπινου σώματος».

Ορισμένες από τις τροποποιήσεις του περιλαμβάνουν την αφαίρεση του άνω χείλους του, με τη μύτη του να έχει υποστεί την ίδια θεραπεία, ενώ έχει επίσης καλύψει τα μάτια του με τατουάζ – αυτό πρέπει να είναι επώδυνο, σίγουρα!

Advertisement

Η αφαίρεση του μπροστινού του χείλους, για παράδειγμα, το είδε να μαζεύεται προς τα πάνω σε ένα σημείο προς τη μύτη του, αφήνοντας εκτεθειμένα τα μπροστινά του δόντια.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Juan Faro PRO® (@juanfaro_pro)

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο Loffredo έχει αφαιρέσει επίσης τα αυτιά του, τα ρουθούνια του, ακόμη και μερικά δάχτυλα, ενώ έχει επίσης ακονίσει τα δόντια του και τα έχει βάψει μωβ.

Αν και ο Loffredo λατρεύει την εμφάνισή του, υπάρχει ένα μέρος που έχει βρει όπου δεν μπορεί να έρθει με την ησυχία του, και δυστυχώς, αυτό περιλαμβάνει το αγαπημένο πράγμα όλων: το φαγητό.

Advertisement

«Αν θέλω να φάω σε ένα εστιατόριο, μερικές φορές ο σερβιτόρος λέει ότι δεν μπορώ να φάω», δήλωσε στο LADbible νωρίτερα φέτος.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Loffredo είπε ότι το ταξίδι της μεταμόρφωσής του ξεκίνησε όταν ήταν 27 ετών, γεγονός που τον βοήθησε να κατανοήσει τη ζωή και τον κάνει να νιώθει περισσότερο ο εαυτός του.

Παρ’ όλες τις ακραίες τροποποιήσεις του, ο Loffredo είπε ότι η μητέρα του υποστηρίζει πολύ τη μεταμόρφωσή του.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: