Χώρισε 2 μήνες μετά τον γάμο: Σταυρούλα Χρυσαειδή, η ηλικία & όσα ήθελες να ξέρεις για το φαβορί του Survivor

Χώρισε 2 μήνες μετά τον γάμο: Σταυρούλα Χρυσαειδή, η ηλικία & όσα ήθελες να ξέρεις για το φαβορί του Survivor
Advertisement

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι Ελληνίδα αθλήτρια η οποία συστήθηκε στο ελληνικό κοινό μέσω του Survivor 2022, ενώ την είδαμε και στην All Star εκδοχή του παιχνιδιού.

Η καταγωγή της είναι από την Ελλάδα, έχει γεννηθεί στις 13 Δεκεμβρίου του 1996 στο Μιλάνο της Ιταλίας και είναι 27 ετών.

Advertisement

Τελειώνοντας το σχολείο, το πάθος της για τη γυμναστική και τον αθλητισμό την έκανε να κάνει την αγάπη της επάγγελμα και έτσι σπούδασε και αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Ε.Κ.Π.Α. (ΤΕΦΑΑ) και έπειτα συνέχισε τις σπουδές της στην Σχολή Ναυαγοσωστικής Lifeguard Hellas – Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης.

Ξεκίνησε ενόργανη γυμναστική από μικρή ηλικία τελικά όμως αφοσιώθηκε στον στίβο, με τον οποίο ασχολείται τα τελευταία 15 χρόνια.

Το άθλημά της είναι το στιπλ (δρόμος 3.000 μέτρων με φυσικά εμπόδια) και έχει καταφέρει να διακριθεί σε πανελλήνια πρωταθλήματα με κορυφαία της απόδοση το 2019, όπου και κατέκτησε την τρίτη θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα. Επίσης, εργάζεται ως personal trainer.

Advertisement

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια με τον Παναγιώτη Τριβυζά ο οποίος είναι πρωταθλητής στα σπριντ και πυροσβέστης στο επάγγελμα.

Οι δυο τους φαίνονταν ιδιαίτερα ευτυχισμένοι και έτσι τον Σεπτέμβριο του 2022 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ωστόσο, τον Δεκέμβριο του 2022 χώρισαν και πήραν διαζύγιο, κάτι που ξάφνιασε τους πάντες καθώς φαίνονταν πολύ ερωτευμένοι.

Advertisement

Φέτος, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με την αγωνιστικότητά της και δεν είναι λίγοι εκείνοι που την βλέπουν στον τελικό του Survivor All Star.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: