Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον καρκίνο: Ήρθε στα 27 μου και μου πήρε τα πάντα

Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου για τον καρκίνο: Ήρθε στα 27 μου και μου πήρε τα πάντα
Advertisement

Σε μία συνέντευξη από καρδιάς προχώρησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, όταν διαγνώστηκε με καρκίνο στα 27 της χρόνια.

Η πρώην παίκτρια του Survivor All Star μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», και περιέγραψε όσα τής στέρησε η ασθένεια, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει όσα πέρασε σήμερα, έχοντας κλείσει αυτό το δύσκολο κεφάλαιο στη ζωή της.

Advertisement

Η ίδια μίλησε και για τα παιδικά της χρόνια, αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η οικογένειά της, αποκαλύπτοντας πως υπήρξαν περίοδο που χρειαζόταν να σπάσουν τον κουμπαρά τους για να αγοράσουν ψωμί.

«Ήμουν πάντα αγοροκόριτσο και “μεταμορφώθηκα” γύρω στα 18 μου. Είχα έντονη τριχοφυΐα και τα παιδιά με φώναζαν τριχωτή αρκούδα στο σχολείο, και επειδή ήμουν πάρα πολύ αδύνατη με φώναζαν “σκελετούλα”», ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα στα χρόνια η οικογένειά της, η ίδια αποκάλυψε ότι: «Οικονομικά ως οικογένεια είχαμε τα πάνω μας και τα κάτω μας. Ο μπαμπάς μου ήταν έμπορος.

Advertisement

Αναπτύχθηκε, απέκτησε μεγάλη περιουσία. Μετέπειτα φτάσαμε πάλι στο να μην έχουμε να πάρουμε ψωμί. Θυμάμαι ότι σπάγαμε τον κουμπαρά για να πάρουμε ψωμί».

«Ο μπαμπάς μου στεναχωρήθηκε με αυτό που μου είπε ο Βαλάντης πέρυσι, που μου είπε ότι ο καρκίνος δεν με έκανε καλύτερο άνθρωπο. Εγώ τον έχω συγχωρήσει», σημείωσε ακόμα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μιλώντας στη συνέχεια για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία τους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση.

«Ο καρκίνος ήρθε όταν ήμουν 27 χρονών, με βρήκε ευτυχισμένη, ερωτευμένη, να έχω το κομμωτήριό μου, να βγάζω αρκετά λεφτά κάθε μέρα. Και μού τα πήρε όλα. Μου πήρε την υγεία, τα μαλλιά μου, το χαμόγελο από τα χείλη μου, αλλά και των αγαπημένων μου ανθρώπων.

Advertisement

Ήταν λέμφωμα στο τελευταίο στάδιο. Όταν πήγα στα έκτακτα σε νοσοκομείο ένα βράδυ είπαν οι γιατροί στον σύντροφό μου ότι είχα μία εβδομάδα ζωής. Άρχισα αμέσως χημειοθεραπείες. Είχα πάρει και περούκα αλλά δεν την έβαλα ποτέ», είπε αρχικά η πρώην παίκτρια του Survivor All Star.

«Μετά από ένα χρόνο ορθοπόδησα, στα 28 με 29 μου χρόνια τελείωσε η περιπέτεια. Πέρασα πολύ βαθιά κατάθλιψη, για χρόνια μετά σκεφτόμουν τον καρκίνο, έβγαζα ένα σπυράκι και έτρεχα στο νοσοκομείο, έλεγα ότι θα πεθάνω.

Έκανα πάρα πολύ καιρό να το ξεπεράσω, με βοήθεια ψυχολόγου. Τώρα πλέον το κρατάω σαν μια γλυκιά ανάμνηση», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: